Vi leverer fra A til Å.

Hos oss får du tilgang på et tverrfaglig team som gir deg alt du trenger for å lykkes med din markeds­kommunikasjon. Enten du er leder eller kommunikasjons­ansvarlig så vet vi av erfaring at det ikke alltid er så lett å vite nøyaktig hva man trenger. Derfor starter vi alltid med en uforpliktende prat for å kartlegge dine behov slik at vi kan hjelpe deg å prioritere. Hos oss skal du alltid få hjelp til det du faktisk trenger, ikke det vi tilfeldigvis selger. 

Merkevare­bygging

Å bygge en sterk merkevare handler ikke bare om å øke salget, men å bygge sterke relasjoner til kundene og skape tydelige forventninger i markedet. Vi brenner for å bygge sterke merkevarer og trives aller best når vi får jobbe med kundene våre over tid der vi kan jobbe helhetlig med de lange linjene.

Les mer...

Markeds­føring

Suksessfull markedsføring handler om å si de riktige tingene, til de riktige personene, i de riktige kanalene, på riktig tidspunkt. Vi kan hjelpe deg med alt fra å utvikle riktige budskap og konsepter, til produksjon av reklame, og etterfølgende analyse og optimalisering.

Les mer...

Nettside

Nettsiden er navet i din markedskommunikasjon. En brukervennlig nettside som engasjerer dine interessenter gjennom fristende innhold og tydelige brukeroppgaver er avgjørende for en god brukeropplevelse.

Les mer...

Prosessledelse

Enten du skal jobbe fram en strategi, prioritere tiltak eller lande grunnlaget for en større bestilling, er det viktig å ha en god og inkluderende prosess for å treffe de riktige beslutningene. Vi bistår gjerne med fasilitering av workshoper og øvrig prosessledelse tilpasset dine behov.

Les mer...

Fra lovende bedrift til sterk merkevare på 1-2-3

#1 Snakk med oss

Fortell oss om bedriftens ambisjoner og utfordringer i et møte.

#2 Få en plan

Få en skreddersydd plan for din markeds­kommunikasjon.

#3 Bygg merkevaren

Sammen utøver vi planen og tar merkevaren din til nye høyder.