Nettside

Nettsiden er bedriftens ansikt utad og et sted hvor mange viktige førsteinntrykk dannes. Nye kunder, potensielle samarbeidspartnere og fremtidige medarbeidere bruker nettsiden for å gjøre seg kjent med hva din bedrift kan tilby. Derfor er det viktig at de raskt får oversikt over dette på nettsiden og at svarene de finner er i samsvar med det du ønsker å formidle.

sm_tjenester5
sm_thomas

Vi hjelper deg gjerne med å legge en strategi for hva som skal formidles, og kan også bistå med innholdet til nettsiden din. Hvor mye du ønsker å involvere oss i denne delen av prosessen er opp til deg, basert på behov og budsjett.

I designprosessen skal vi sammen komme fram til en struktur som gjør det enkelt for besøkende å finne det de er ute etter og som etterlater dem med et godt inntrykk av din bedrift.

Vi leverer responsive nettsider, det vil si at de er tilpasset ulike skjermstørrelser og nettlesere. Hurtig lastetid, universell utforming og brukervennlighet for den som skal redigere siden er også en viktig del av leveransen fra oss.

office5

Synlighet i søkemotorer som Google er viktig for de fleste av våre kunder. Det skal derfor være enkelt å jobbe med SEO på våre nettsider, og dette er noe vi også kan bistå med dersom du ønsker det.

WORDPRESS er verdens mest brukte publiseringsløsning, kjent for sin brukervennlighet. Denne plattformen er også svært fleksibel ettersom det finnes mange ferdige programtillegg som gjør at man kan få mye funksjonalitet for pengene.

ENONIC er en norskutviklet plattform som brukes av store statlige og private virksomheter, deriblant NAV, Posten, Bring og Norsk Tipping. Smart Media er eneste sertifiserte Enonic partner i Trøndelag.

For deg som ønsker å selge produkter fra nettsiden din vil det være aktuelt med en NETTBUTIKK. Her vil det enkleste alternativet være Woo Commerce, en nettbutikk-utvidelse som er laget for nettsider bygget på WordPress.

Vi tilbyr drifts- og supportavtale til alle våre nettsidekunder.

Vi tilbyr:

  • Enkle nettsider basert på ferdige maloppsett
  • Skreddersydde nettsider med tilpasset design og funksjonalitet
  • Nettbutikk
  • Drift- og supportavtale
  • Performance (arbeid etter nettsiden er lansert, analyse etc.)

Be om tilbud på nettside