Nettside

Nettside

Nettsiden er navet i din markedskommunikasjon. En brukervennlig nettside som engasjerer dine interessenter gjennom fristende innhold og tydelige brukeroppgaver er avgjørende for en god brukeropplevelse.

shopping-669354_1920

Bygg en nettside som treffer dine viktigste interessenter

En godt designet nettside er avgjørende for å signalisere troverdighet og autoritet, skille seg positivt ut fra konkurrentene og bygge en sterk merkevare.

I dagens marked er digital tilstedeværelse i form av en nettside forventet, og det er ikke nok at bedriften din er «på nett» – det er nemlig her merkevaren din virkelig kan få skinne: Med attraktivt kvalitetsinnhold og et budskap som treffer dine interessenter, samt brukervennlig navigasjonsstruktur og tydelige handlingsoppfordringer på nettsiden din har du et vesentlig fortrinn når du skal begeistre brukerne, skape lojale ambassadører og vinne markedsandeler.

Innsikt er nøkkelen

I over 15 år har vi designet og utviklet nettsider for over tusen kunder. Det har gitt oss verdifull erfaring: Vi vet hvilke kriterier som må innfris for å levere et bra produkt, men vi vet også at alle våre kunder er unike og at det ikke finnes en universell fasit som passer for alle. Derfor kjører vi alltid en innsiktsprosess før vi går i gang slik at vi er samstemte om hvordan bedriften din skal fremstå, hva dere skal oppnå, hvilke interessenter dere skal engasjere og hvordan brukeroppgavene på nettsiden skal prioriteres. 

Innsiktsarbeidet sikrer at begge parter har en felles forventning før arbeidet iverksettes, og at vi sammen gjør gode prioriteringer underveis for å bygge en nettside som jobber godt både for deg og dine kunder. Hvilken innsiktsprosess som passer for deg avhenger blant annet av nettstedets omfang, samt ambisjonene og budsjettet for nettsideprosjektet.

2023-aug-25-Smart-Media-miljøbilder-09
2023-aug-25-Smart-Media-miljøbilder-17

Utviklingsfasen

  1. Innhold: Innholdsdrevet design er brukervennlig design, derfor bør innholdet komme på plass så tidlig som mulig.
  2. Design: Vi setter opp en prototype eller noen undersider som du får gi tilbakemelding på før vi jobber videre. I denne fasen er det også mulig å gjennomføre brukertesting.
  3. Utvikling: Når designet er godkjent koder vi opp avtalt funksjonalitet slik at alt fungerer som det skal.
  4. Finpuss av innhold: Gjenstående innhold legges inn og pusses på, enten av dere eller oss.
  5. Kvalitetssjekker og publisering: Vi sørger for at nettsiden er responsiv og tilfredsstiller UU-kravene før den går live.

Etter publisering

Når nettsiden er publisert avsluttes prosjektet hos oss. Men det betyr ikke at samarbeidet er over. Med drift- og supportavtale hos oss, er vår supportavdeling tilgjengelig for deg fra 08.00 til 16.00 i ukedagene.

Mange velger også å signere en avtale med oss, med en ramme for rådgivning og videreutvikling som kan disponeres ved behov.

2023-aug-25-Smart-Media-miljøbilder-19

Fra lovende bedrift til sterk merkevare på 1-2-3

Steg 1

Fortell oss om bedriftens ambisjoner og utfordringer

Steg 2

Få en skreddersydd plan for din markeds­kommunikasjon

Steg 3

Sammen tar vi merkevaren din til nye høyder