Redesign av Innherreds mest tilgjengelige regnsskapsbyrå

Redesign av Innherreds mest tilgjengelige regnsskaps­byrå

Merkevare

Falstad – Økonomi og regnskap

Prosjekt

Merkevarebygging, Visuell identitet, Markedsføring, Design

År

2023

Free_A4_Floating_Brochure_Mockup_3

Menneskelig relasjon i sentrum

Falstad ble etablert i 1986 og har nå avdelinger i Levanger, Verdal og Steinkjer. Selskapet opplever betydelig vekst og er en ledende leverandør av tjenester innen økonomi og regnskap på Innherred.

Deres verdigrunnlag er at de har et sterkt engasjement for kundene og kollegaene, en høy grad av tilgjengelighet, en sterk forpliktelse til kvalitet og en stadig fremoverlent tilnærming. Disse verdiene utgjorde et viktig grunnlag da Falstads nye visuelle identitet skulle utarbeides. 

 

Free_Logo_Mockup_5
IMG_4310

Fra kultur- og merkevareplattform til ny visuell identitet

Sammen med de ansatte i Falstad meislet vi ut en kultur- og merkevareplattform. Det hele startet med en innspillsworkshop fokusert på verdier og visjon med alle de ansatte på Øyna kulturlandskapshotell på Inderøya. Deretter gikk vi inn i en to-dagers workshop med en utvalgt arbeidsgruppe, før vi igjen møttes alle sammen for kickoff.

Resultatet gav oss et godt grunnlag for å utvikle en ny visuell identitet og retning for den videre merkevarebyggingen. I anledningen kjørte vi også en lanseringskampanje i lokale medier for å fortelle Falstads historie i ny drakt.

Hvordan fremstille empati og kunnskap grafisk?

Symbolikken bak ‘=’ strekker seg lenger enn ren matematikk. Det viser til presisjon og balanse, men også målet om å finne den beste løsningen – kjernen i arbeidet som økonomirådgivere.

De parallelle linjene i ‘=’ snakker til forutsigbarheten i arbeidet deres, hvor de kontinuerlig sikter mot nøyaktighet. Det er ikke bare to linjer, men to veier som går side om side. Det minner om deres felles reise med kunden.

Designet har en kombinasjon av myke kanter og rette linjer. Denne sammensetningen, forsterket med to fargenyanser, gir en helhet som kommuniserer solid fagkunnskap og ekspertise, samtidig som den fremhever deres lettere side, nemlig åpenhet og tilgjengelighet.

mockup_papir
Free_Exhibition_Mockup_07
Free_Mug_Mockup_5
falstad_kampanje