Hamskifte for Arctic Wildlife Tours

Hamskifte for Arctic Wildlife Tours

Merkevare

Arctic Wildlife Tours

Prosjekt

Merkevarebygging, Nettside, Visuell identitet, Kjernebudskap

År

2024

Bilde av laptop med nettsiden til Arctic Wildlife Tours

En rendyrking av merkevaren

Arctic Wildlife Tours, med naturfotografen Svein Wik fra Stjørdal i spissen, tilbyr spektakulære naturopplevelser i arktiske strøk for fotointeresserte over hele verden. I økende konkurranse med andre turoperatører i disse vakre, men sårbare, omgivelsene er det ekstra viktig for AWT både å skille seg ut og å tydeliggjøre sitt budskap:

Gjennom å tilby eksklusive opplevelser for små grupper, med fokus på å sette så lette fotavtrykk som mulig, er målet med disse møtene mellom mennesker og natur å skape økt forståelse og respekt. Gjennom kameralinsene kan ekspedisjonsdeltakerne dele både opplevelsene og engasjementet videre med sine nettverk.

Kommunikasjonen og uttrykket retter seg mot de som deler dette verdisynet, og som er på jakt etter genuine naturopplevelser fasilitert av bransjens beste og mest kunnskapsrike fotoguider.

Sel fotografert av Svein Wik, Arctic Wildlife Tours
Bilde av et hefte med kommunikasjonsstrategien til Arctic Wildlife Tours

En helhetlig kommunikasjons­strategi

Etter en innsiktsprosess med Svein hvor vi blant annet konkretiserte selskapets verdigrunnlag, landet et overordnet toårsmål, jobbet med kartlegging av målgruppene og gjennomførte en SWOT-analyse, jobbet vi ut en kommunikasjonsstrategi med kommunikasjonsmål, ønskede assosiasjoner og kjernebudskap.

Med denne kommunikasjonsstrategien som underlag fikk vi deretter iverksatt videre tiltak som ny visuell identitet, redesign av nettside med nytt innhold, og en promofilm til bruk i annonser på sosiale medier.

 

Alle naturfoto og -filmopptak: Svein Wik, Arctic Wildlife Tours.
Klipp og redigering av film: Camerat.

Eksempel på visittkort for Arctic Wildlife Tours
Bilde av notatbok med profilen til Arctic Wildlife Tours
Bilde av profilert dokumentmappe
Isbjørner fotografert av Svein Wik, Arctic Wildlife Tours