Innhold

En nettside eller en app er mer enn det digitale rammeverket som designes og kodes opp. Før løsningen er klar for lansering skal den fylles med innhold: Tekst, bilder, animasjon og film som sammen skal formidle budskapet som din bedrift ønsker å formidle for å nå sine mål.

office6
office5

Tradisjonelt har mange av våre kunder selv stått for innholdet på nettsiden sin. En motivasjon kan være at man selv ønsker full kontroll på denne prosessen, en annen kan være at man ønsker å spare penger. Erfaringsmessig blir det ofte en utfordring å finne tid og ressurser internt til denne arbeidsoppgaven, som kommer i tillegg til de oppgavene man allerede har.

office3

Mange undervurderer videre hvor krevende det kan være å skrive om sin egen bedrift: Man skal klare å se seg selv utenfra og kartlegge hvilken informasjon som er av verdi for de som besøker nettsiden. Man skal også tenke på at søkemotorer som Google og Bing skal finne veien dit. Resultatet av disse utfordringene kan være forsinket lansering og innhold som ikke er godt nok til at bedriften når målene sine. I slike tilfeller ville det ofte vært mer lønnsomt å få hjelp til å håndtere disse oppgavene. 

I teamet vårt finner du flere kreative hoder som kan levere både tekst, foto, film, animasjoner og illustrasjoner til din nettside.

Vi kan fylle på med det du har behov for eller stå for hele innholdsproduksjonen i tett samarbeid med deg og dine medarbeidere. Sammen kan vi gi liv til den digitale løsningen og sørge for at den løser bedriftens oppgaver samtidig som den ivaretar brukernes behov.

Vi tilbyr:

  • Innlegging av innhold
  • Språkvask og tekstproduksjon
  • Fotografering
  • Film
  • Animasjon
  • Innholdsmarkedsføring

Be om tilbud på innholdstjenester