IMG_2826

Tidligere i år lanserte vi ny nettside for Øverbygg på overbygg.no . Nå har vi også levert mobilversjon av nettsiden som automatisk åpner seg hvis du besøker overbygg.no via en smarttelefon.

Den mobilvennlige nettsiden gir deg oversikt over det meste av informasjonen som du finner på den vanlige siden, men i et format som er tilpasset mindre skjermer. Du kan fortsatt se bildene av alle hyttene ved å dra fingeren over skjermen.

Vi tror at mobiltilpassede nettsider og webapps kommer til å øke betraktelig i tiden som kommer, og det vil være ekstra viktig å tilpasse nettsidene sine til smarttelefoner for at kundene skal være fornøyd.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om mobildesign .

overbygg-prosjekter

Vi har lansert ny nettside for Øverbygg. Nettsiden er tilpasset både PC skjerm, tablets og vil også få en egen mobilversjon.

Vi har levert både webdesign og programmering. Webdesignet er responsivt, som vil si at det tilpasser seg størrelsen på skjermen. Det er laget slik at det skal passe godt til tablets, spesielt iPad.

Av funksjonalitet har vi bygd en egen modul som gjør det enkelt å legge til hytter. Nettsiden har en løsning for å håndtere innhold på både norsk og engelsk. Vi har lagt til en HTML5 bildekarusell som gjør det mulig å bla i bildene ved å dra fingeren over dem på tablets. Det er lagt inn egen funksjonalitet for å bygge fleksible skjemaer, og det er gjort klart for funksjonalitet hvor man kan legge ut referanser.

Nettsiden er levert i samarbeid med Lindseth Reklame .

Klikk her hvis du ønsker å lese mer om mobildesign .