spotcooler blogg

Vi er tilbake på kontoret etter noen dager med påskeferie. I påska jobbet vi til og med onsdag og har deretter slappet av på fjellet, ved sjøen, i studio eller spist appelsiner i solveggen på altan. Men nå er vi klar for nye oppdrag og ferdigstilling av pågående prosjekter.

2012 har startet bra for oss. Før påske publiserte vi ca. 50 nettsider for nye og eksisterende kunder. Blant de siste er spotcooler.no , fotografkatrine.no , visitnamsskogan.no , designtrykk.nomaritimerobotics.com , nejaglassdesign.no og steinkjerfestivalen.no

Håper alle har hatt en fin påske!

Alexander

prosjekter-noahytter

Vi har mange kunder som har vært med oss over lengre tid. Etter hvert som man har vært tilstede på nett en stund ser man at det er fornuftig å gjøre endringer og forbedringer. Det var også tilfellet for NOA Hytter som nå har lansert nye nettsider.

NOA Hytter har brukt vår egen publiseringsløsning Smarte sider tidligere. Etter hvert som behovene har endret seg ble vi enige med kunden om å gå over til WordPress, en publiseringsløsning som nå leveres til alle våre nykunder på web. WordPress er verdens mest brukte publiseringsløsning, og har passert over 50 millioner brukere.

På de nye nettsidene har vi bygget en egen modul for å håndtere innlegging og oppdatering av modellene. Vi har brukt Flickr som utgangspunkt for visning av bilder på nettsiden. Flickr gjør det mulig å vise bildealbum hvor som helst på en nettside, og kan også brukes som intern bildebank.

Vi gleder oss over å ha fått på