Prosessen

Lurer du på hvordan prosessen med å lage en ny nettside er? Vi har gjort en oppsummering for å gi deg et innblikk.

(scroll ned for å lese)
elipse.png
elipse.png
elipse.png
process-needs-2.png
process-needs-1.png

1. Hva trenger du?

I samarbeid finner vi ut hva du har behov for og hvilke ambisjoner du har for nettsiden. Dette kan gjøres via et fysisk møte eller via telefonmøte. I noen tilfeller kan vi gi et prisestimat i møte, i andre tilfeller trenger vi litt mer tid før vi kan sende deg en skriftlig tilbud.
stokk.png

2. Oppstartsmøte

Når du har bestemt deg for å bruke oss som leverandør av ny nettside vil en prosjektleder gjennomføre et oppstartsmøte med deg. I dette møtet får du en rekke spørsmål som skal hjelpe oss til å finne ut mer om din bedrift, bli enig om framdriftsplan og publiseringsdato.

3. Produksjonsside

Etter oppstartsmøte vil du få tilsendt webdesign og få tilgang til en produksjonsside. Denne ligger på en midlertidig adresse inntil du er klar til å fjerne din gamle nettside og publisere den nye.
browserhead.png
elements.png

4. E-post og domene

Vi håndterer e-post og domener for deg. Hvis du allerede har et domenenavn flyttes dette i de fleste tilfeller over til oss. Vi kan også sette opp e-post for deg, enten på våre servere eller som Google Apps.
checklist.png

5. Publisering og sjekkliste

Når du er klar til å publisere din nye nettside flytter vi over denne til ditt domenenavn. Da vil den gamle nettsiden forsvinne, og den nye bli synlig i løpet av inntil 48 timer. Etter at nettsiden er publisert har vi en sjekkliste på ca. 50 punkter som vi går over for å kvalitetssikre nettsiden.
support.png

6. Support

Etter at nettsiden er levert har du fri tilgang på support via e-post og telefon. Vi ser fram til å høre fra deg og hjelpe deg med din nye nettside. Vi ønsker gjerne å holde dialogen for å finne ut hvordan vi kan bidra til å videreutvikle nettsiden din.