Hubspot CRM styrker kunderelasjoner og reduserer kundefrafall

Vi hjelper deg med å optimalisere kundereisen gjennom Hubspot CRM.

Book et uforpliktende møte

Hubspot CRM effektiviserer håndteringen av Leads

Er kundefrafallet 10 % eller høyere?
Lagres kontakter etter GDPR forskriftene?
Brukes mange støttesystemer som gjør informasjonen unøyaktig?
Har dere innsikt som kan brukes for å optimalisere kundereisen?

De fleste bedrifter mister kunder av grunner de ikke forstår. Med Hubspot CRM får du innsikt som styrker kunderelasjonen

Mer enn 50% synes av CRM-system er vanskelig å bruke og hele 47% tror at deres CRM-system ikke er komplekst nok til å hjelpe de å vokse videre. Bruker du flere støttesystemer for å dekke dine behov? Hubspot er bygget i én og samme kode, noe som resulterer i en plattformen om er brukervennlig og intuitiv for alle brukere uavhengig av rolle. Hubspot har også innebygd rapporterings-bygger og AI for å hente ut mest mulig verdi fra den dataen du legger inn i CRM-systemet. Det beste er at Hubspot kan skreddersys til din bedrift.

1000 +
+
kunder
15
års
erfaring i bransjen
35
ansatte
erfarne mennesker

Slik kommer du i gang

Steg 1

Book et uforpliktende møte med oss

Steg 2

Fortell oss om dine ambisjoner

Steg 3

Generer verdi for din bedrift

Hubspot-graf

Med et moderne CRM-system som forstår dine aktiviteter kan du skape rapporter med verdifull innsikt.

Hubspot åpner opp for sømløs lagring av notater fra salgs- og markedsføring aktiviteter. Du har alle de essensielle verktøyene for å akselerere og automatisere repetitive oppgaver. I tillegg har du tilgang til alt av informasjon også i en enkel og sikker mobilapp. Hubspot kan kjøpes som et helhetlig system eller som standalone Hub-er som fokuserer på Salg, Markedsføring eller Kundeservice. Det beste er at Hubspot CRM er gratis.

Organiser alle dine aktiviteter i én plattform og hent ut verdifull innsikt som optimaliserer kundereisen og strategien videre.

Si farvel til utdaterte støttesystemer og uendelige plugins. Hubspot setter brukervennlighet i fokus og gir deg samtidig kraftfulle verktøy for å øke ytelsen i dine markedsførings- og salgs-aktiviteter. Organiser samtykker i lister, reduser kundefrafallet og styrk kunderelasjoner med en helhetlig kjøpsopplevelse.

Book et uforpliktende møte