Er du kreativ, engasjert og nysgjerrig?

Har du bakgrunn innen digital markedsføring og kommunikasjon, prosjektledelse eller design? Vil du jobbe i det største fagmiljøet innen disse områdene nord for Trondheim? Da kan du trygt lese videre. På grunn av økt oppdragsmengde og nye satsingsområder, søker digitalbyrået Smart Media nå etter flere digitale talenter.

Smart Media. Foto

Smart Media har siden 2005 hjulpet bedrifter på nett og drifter i dag rundt 800 nettsider. Digitalbyrået består av 25 medarbeidere og leverer tjenester innen strategi, innhold, design og kode. Blant kundene finner vi noen små, mange mellomstore og enkelte store bedrifter – alle med ulike behov, men med en felles målsetting om å lykkes med sine digitale ambisjoner.

– Vi ser at samspillet mellom strategi, design, teknologi og innhold er essensielt i framstillingen av gode brukeropplevelser som også ivaretar forretningsmessige mål. For å være i stand til å levere på alle disse områdene og samtidig vokse videre, ser vi nå behov for å styrke bemanningen og hente inn mer kompetanse, forteller daglig leder i Smart Media Alexander S. Kjølstad.

Høsten 2019 flytter Smart Media inn i helt nye lokaler på Innovasjonscampus Steinkjer som en del av “den kreative klyngen”, bestående av 30 bedrifter innen visuell kommunikasjon, IT og media, samt rådgivning og bemanning.

– Innovasjonscampus skal fylles av ulike næringsklynger og vil bli en unik samlokalisering på tvers av kompetanse, forskning og næringsliv her på Steinkjer. Jeg synes at det er utrolig spennende at alle disse aktørene nå skal samles, og jeg er helt sikker på at vi klarer å skape store verdier med å samhandle, sier han begeistret.

Daglig leder i Smart Media Alexander Støvik Kjølstad forteller at det er på grunn av økt oppdragsmengde og nye satsingsområder, at digitalbyrået nå søker etter flere digitale talenter.

Flere ledige stillinger

Digitalbyrået søker både etter designere innen web-/UI/UX, en konsulent/prosjektleder og en digital markedsfører. Alexander forteller at han ikke forventer å finne en perfekt match til hver stillingsannonse. Det viktigste er å komme i kontakt med spennende søkere ettersom stillingene kan tilpasses riktig kandidat.

– Alle oppgavene vil ikke være ferdig definerte før vi vet hvem vi skal ha med på laget, men vi er på utkikk etter personer som kan bidra til å utvikle oss videre som digitalbyrå slik at vi kan legge til rette for videre vekst, samtidig som vi dekker et bredere aspekt av behovene til våre kunder. Smart Media har en flat organisasjonsstruktur, så hvis man viser initiativ og står på, så er det absolutt rom for å få mer ansvar og tilpassede oppgaver.

Han forteller at de riktige kandidatene vil ha kundekontakt på større prosjekter, og være en bidragsyter på workshopper, designsprinter og tilsvarende prosesser. Gode samarbeidsevner er vesentlig for alle stillingene, ettersom de nye medarbeiderne vil samarbeide tett med resten av teamet som består av rådgivere, prosjektledere, designere, utviklere og innholdsprodusenter.

Medarbeidere i Smart Media. Foto
Smartfamilien består i dag av 25 medarbeidere fra Smart Media og søsterselskapet Camerat.

Bli en del av smartfamilien!

Monika Meistad jobber som utvikler i Smart Media og forteller at muligheten til å forme egen hverdag og det gode arbeidsmiljøet er noe av det hun verdsetter mest i jobben.

– Smart Media består av en trivelig og sosial gjeng som er flinke på forskjellige områder. Og selv om alle er ganske ulike, går vi godt sammen. Man kan si at vi spiller hverandre gode og deler kompetansen med hverandre. Jeg vil også nevne at det alltid er artig med nye folk på kontoret, og vi ønsker derfor nye medlemmer til smartfamilien hjertelig velkomne, smiler hun.

Er du et av de digitale talentene som Smart Media søker etter? Eller kjenner du noen som ville passet perfekt som en del av “smartfamilien”?

Smart Media har for tiden ledige stillinger som designere, konsulent/prosjektleder og digital markedsfører. De rette kandidatene vil kunne få tilbud om jobb før endelig søknadsfrist utløper 1.mai.

Monika Meistad. Foto
Monika Meistad

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss