NxtMedia Conference – Et viktig møtested mellom media og teknologi

For sjette gang den 15. november er det duket for NxtMedia Conference – et unikt tilbud for den som ønsker å få innblikk i aktuelle temaer innenfor medier og teknologi som vil påvirke fremtiden.

NxtMedia Conference

For sjette gang den 15. november er det duket for NxtMedia Conference, som er et unikt tilbud for den som ønsker å få innblikk i aktuelle temaer innenfor medier og teknologi som vil påvirke fremtiden.

NxtMedia Conference gjentar suksessen fra i fjor og er allerede godt i gang med salget av billettene til det eksklusive arrangementet. Det vil foregå på Rockheim i Trondheim og passer for teknologiinteresserte mediefolk, medieinteresserte teknologer samt andre samfunnsinteresserte borgere.

– Hvis du vil sikre deg billett, er det derfor lurt å slå til raskt. Her gjelder det å være først til mølla, sier daglig leder i NxtMedia Rolf Dyrnes Svendsen.

– Konferansen er et utmerket sted for å bygge relasjoner, slik at man er i bedre stand til å påvirke egen hverdag, men også produkter og prosjekter man jobber med, fortsetter han.

Lyd blir et av hovedtemaene

Et tema som er veldig spennende og aktuelt i år er lyd- og talestyring av medier. Det har blitt solgt 120.000 digitale assistenter i Norge, og disse blir stadig mer populære og smartere. Mange kjenner kanskje allerede godt til Apple’s Siri og Google Home, som man kan stille spørsmål og gi kommandoer til gjennom talestyring.

Rolf Dyrnes Svendsen er daglig leder for NxtMedia

Rolf Dyrnes Svendsen, daglig leder for NxtMedia forteller at det er mange spennende temaer på programmet i år, deriblant talestyring av medier.

– Det er klart at det er mange som ser på lyd som en mulighet å drive med medietjenester på en måte som ikke er gjort før. Lyd kan gi oss noe mens vi foretar oss noe annet, ettersom det er en veldig god sekundær aktivitet. Før snakket vi om second screen, og at mobilen kunne bli en hjelpeskjerm opp mot det som var en større skjerm, for eksempel i forbindelse med idrettsarrangementer. Jeg mener at lyd er et slikt område.

Ikke overraskende er det også mye annet interessant på programmet under NxtMedia Conference. Juan Señor, en av verdens beste foredragsholdere og formidlere kommer, og han skal snakke om fremtiden for nyhetsmedier, samt fremtidens nyhetsmedier sett i sammenheng med dagens Internettlandskap.

Dyrnes Svendsen ønsker også å trekke frem gründeren Gunnar Robert Sellægg fra Namdalen. Han ble utnevnt som partner da Are Traasdahl etablerte selskapet Spring Capital og sammen har de satt av hele 250 millioner til investeringer i nordiske selskaper. Mer om dette kan man høre i Sellægs foredrag.

Det skal være lett å orientere seg på nettsiden

For å få markedsført NxtMedia Conference på best mulig måte var det viktig med en lettlest og funksjonell nettside som gir inntrykk av hva konferansen handler om, forklarer den daglige lederen. Smart Media fikk oppdraget med å designe og utvikle denne.

– Jeg ønsket en nettside med overskrifter og tekster som fort tar deg inn i temaet. Samtidig er strukturen viktig, og det skal være lett å finne frem til de riktige elementene.

Jobben som er gjort, er Dyrnes Svendsen godt fornøyd med, og han synes at samarbeidet har fungert bra.

– Smart Media er alltid ryddig og leverer på tid, og det er veldig viktig for meg. Jeg vil også legge til at det er en god idé å bruke Smart Media, ettersom det er en lokal bedrift, og at det har en verdi i seg selv når vi lager aktiviteter i våre markedsområder.

Steinar Audestad er prosjektleder i Smart Media. Han synes også det har vært en bra prosess med mange gode innspill fra kunden som har bidratt til et meget godt sluttprodukt.

– Vi har levert nettsider til NxtMedia i flere år, og jeg setter stor pris på tilliten. De er en spennende aktør på sitt felt, som vi er stolte av å ha som kunde hos oss.

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss