Nettside nominert til anerkjent bransjepris

Nettsiden til Arctic Wildlife Tours ble plukket ut som en av de seks beste i sin kategori “Travel & Tourism” da årets Lovie Awards skulle kåres.

l_featured_img

Nettsiden til Arctic Wildlife Tours  ble plukket ut som en av de seks beste i sin kategori “Travel & Tourism” da årets Lovie Awards skulle kåres. Prisen presenteres av International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS) og er anerkjent som Europas mest prestisjefylte utmerkelse innen digitale medier.

Den årlige prisutdelingen avholdes nå for åttende gang, og har som formål å anerkjenne arbeidet som gjøres av digitale og kreative byråer, innholdsforlag, kulturelle og politiske organisasjoner samt individuelle bransjeaktører i Europa. De nominerte er skapere av, eller har gjort seg bemerket gjennom; nettsteder, digitale markedsføringskampanjer, Internettvideoer, mobil, apper og sosiale medier. Med bidrag fra over 33 land, gjenspeiler prisutdelingen den enorme påvirkningen Internett har fått som et verktøy både i arbeids- og hverdagssammenheng.

Juryen i IADAS består av et ekspertpanel som representerer hele Internett-industrien. Blant disse er musikeren Imogen Heap, Dan Howell (danisnotonfire), skuespiller og skribent Stephen Fry, Vic Hayes (trådløsnettets far), Robin Chase (grunnlegger av Buzzcar), Alexander Ljung, (grunnlegger og administrerende direktør i Soundcloud) og Corinne Vigreux (medstifter i TomTom).

En gledelig overraskelse

Det er fotograf og eventyrer Svein Wik som står bak Arctic Wildlife Tours. Gjennom selskapet organiserer han fotoekspedisjoner til arktiske strøk, og for Svein har det hele tiden vært viktig med en nettside hvor han kunne vise fram produktet han tilbyr gjennom å dele opplevelser og høydepunkter fra tidligere turer. I tillegg skulle det være enkelt å ta kontakt for mer info eller melde seg på en tur.

– Sammen med Smart Media har jeg jobbet veldig målrettet for å oppnå gode resultater og synes det er blitt en veldig enkel og oversiktlig nettside, som det er lett å finne frem på. Ettersom jeg er opptatt av å markedsføre meg selv i sosiale medier, er det helt avgjørende å ha en bra landingsside med fine bilder.

Likevel hadde han aldri tenkt tanken på at nettsiden noen gang skulle bli nominert til en pris.

– Det var veldig spennende og uventet. En slik nominasjon er helt fantastisk, for det betyr at nettsiden fungerer som den skal. Å lage en nettside med bra design og innhold og samtidig vite om man treffer bra, er vanskelig, men denne nominasjonen er en bekreftelse på at vi har klart det.

Stas med internasjonal anerkjennelse

Prosjektleder Linda Bomann fra Smart Media synes det er veldig stas med internasjonal anerkjennelse av nettsiden som teamet hennes har laget på oppdrag fra Arctic Wildlife Tours.

– Det er en stor motivasjon for våre designere og utviklere å få en slik tilbakemelding på et produkt de har jobbet med, så dette betyr absolutt mye for oss. Jeg synes det har vært en god prosess hvor vi sammen med kunden har avklart premissene for nettsiden; ren, delikat, brukervennlig og ikke minst selgende. Dette mener jeg vi har klart å løse på en god måte. I tillegg gjør nok Sveins fantastiske bilder at den skiller seg ekstra ut, sier hun og smiler.

Linda legger til at kundens markedsføring av nettsiden i utlandet nok har bidratt til at den har blitt lagt merke til også utenfor landegrensene.

– Svein har virkelig forstått viktigheten av å tenke søkemotoroptimalisering i sitt arbeid med tekst. Han har også markedsført nettsiden digitalt rettet mot internasjonale kunder, og det kan godt være årsaken til at de rette personene har blitt oppmerksomme på den. Men det er jo en lang vei fra å bli lagt merke til og til å havne blant de seks beste i sin kategori i Lovie Awards, så det er selvfølgelig kjempestas!

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss