Oppdag fordelene med Cloudflare Pro

Når du kjøper nettside hos Smart Media, er standardplanen til Cloudflare inkludert, men mot et lite tillegg i prisen, kan du nå oppgradere til Cloudflare Pro, hvilket vil medføre ytterligere fordeler som sammen både gir bedre sikkerhet og brukeropplevelse.

minimumsversjon_illustrated_featured

Cloudflare er et web-ytelses- og sikkerhetsselskap som tilbyr onlinetjenester for å beskytte og akselerere nettsider. Alle som eier og administrerer en nettside har derfor god nytte av å bruke Cloudflare.

Når du kjøper nettside hos Smart Media er standardplanen til Cloudflare inkludert, men mot et lite tillegg i prisen kan du nå oppgradere til Cloudflare Pro. Dette vil medføre ytterligere fordeler som sammen gir bedre sikkerhet og brukeropplevelse.

Fordel 1: Sikkerhet

Alle nettsider er utsatt for angrep. Mange av disse stoppes med standard beskyttelse, men siden tekniske løsninger er i konstant utvikling finner inntrengerne stadig nye sikkerhetshull å utnytte.

Dersom angrep ikke stoppes kan inntrengere få tilgang til sensitiv informasjon, redigere innhold og gjøre nettsiden utilgjengelig for andre besøkende.

Med Cloudflare Pro får man en ekstremt god brannmur som oppdateres og forbedres kontinuerlig av de fremste sikkerhetsekspertene i verden.

Fordel 2: Bildeoptimalisering

Bildet illustrerer lastingen av minimumsversjonen på dårlig nettlinje.

Når man besøker en nettside er store bildefiler ofte noe av det som skaper lang lastetid. Når tekst lastes før bilder vil også innholdet “hoppe” når bildet faktisk lastes. På trege nettlinjer og mobilnett med en gitt datakvote er store filer derfor særlig ødeleggende for brukeropplevelsen.

Med Cloudflare Pro optimaliseres alle bilder automatisk. Optimaliseringen går ikke utover bildekvaliteten. Utover dette lastes også en minimumsversjon som holder av plassen slik at innhold ikke hopper ved tregt internett. Dette vil gjøre brukeropplevelsen for selv de med tregt internett bedre.

Fordel 3: Global CDN

Servere lokalisert langt unna brukeren øker lastetiden. Høy lastetid er ødeleggende for brukeropplevelsen, noe som kan resultere i at de besøkende blir misfornøyde og forlater nettsiden.

Med Cloudflare Pro har man tilgang til servere over hele verden, alltid nær kunden. Da blir avstanden kortere og lastetiden mindre.

Du kan lese mer om fordelene ved bruk av Cloudflare Pro her. Ta gjerne kontakt med Smart Media for å høre hvilke fordeler nettopp du og din nettside kan ha av oppgraderingen.

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss