Grong Sparebank sikter høyt med nytt rakettprogram

Grong Sparebank ønsker å bidra til at gründere, idrettsutøvere og kunstnere skal nå sine mål. De har med det lansert et rakettprogram, som er et stipend for talenter som bidrar positivt i lokalsamfunnet.

Kårhild Hallager Berg, banksjef i Grong Sparebank forteller at rakettprogrammet har vært en suksess så langt og håper på å gjøre det til en årlig tradisjon.

Grong Sparebank ønsker å bidra til at gründere, idrettsutøvere og kunstnere skal nå sine mål. De har med det lansert et rakettprogram, som er et stipend for talenter som bidrar positivt i lokalsamfunnet.

For å søke må mottakeren ha tilknytning til Grong Sparebanks markedsområde i Trøndelag og Helgeland, og være i alderen 16 til 25 år. Søknadsfristen er 3. september. Ifølge banksjef Kårhild Hallager Berg, har det kommet inn en del søknader til rakettprogrammet, spesielt nå før innspurten.

Kårhild Hallager Berg, banksjef i Grong Sparebank forteller at rakettprogrammet har vært en suksess så langt og håper på å gjøre det til en årlig tradisjon.

– Det er første gangen vi prøver ut dette, så vi var usikre på hva vi kunne forvente, men vi er veldig fornøyde med resultatet. Det er mange dyktige søkere, som er godt spredt; både innenfor våre markedsområder og de tre ulike talentkategoriene.

Rask hjelp med markedsføring

Grong Sparebank kom opp med ideen til prosjektet like før sommerferien og hadde ikke mye tid på å få markedsført det. Å få markedsført det godt og raskt var derfor svært viktig, slik at de riktige talentene kunne gjøre seg kjent med muligheten. Grong Sparebank tok kontakt med Smart Media for å få hjelp til dette.

– Smart Media satte da i gang med å lage kampanjenettsiden, og fikk i tillegg ordnet med annonsering på nett og papir, mens Camerat i hovedsak leverte en videosnutt. Espen Nilsen Holtan, daglig leder i Camerat ble vår kontaktperson på Drivhuset, noe som var veldig hensiktsmessig for oss. Det at vi bare hadde en person å forholde oss til, gjorde prosessen mye enklere. Vi har hatt en god dialog hele veien, han er lett å snakke med og har alltid levert det vi har ønsket, forteller den engasjerte banksjefen.

Positiv til videre satsing

Hallager Berg legger til at hun synes at arbeidet med rakettprogrammet har vært en suksess så langt og håper på å gjøre det til en årlig tradisjon.

– Alt som er levert fra Drivhuset til rakettprogrammet har en positiv gjenkjennelseseffekt, og derfor ønsker vi å gjenbruke det meste til neste år. Av denne årsaken tror jeg at vi får enda flere søkere. Dette var viktig for oss, for da føler jeg at vi har klart å oppnå det vi ville med prosjektet, avslutter hun.

Se videoen som Camerat har laget nedenfor:

 

 

 

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.