Grong Sparebank sikter høyt med nytt rakettprogram

Grong Sparebank ønsker å bidra til at gründere, idrettsutøvere og kunstnere skal nå sine mål. De har med det lansert et rakettprogram, som er et stipend for talenter som bidrar positivt i lokalsamfunnet.

Kårhild Hallager Berg, banksjef i Grong Sparebank forteller at rakettprogrammet har vært en suksess så langt og håper på å gjøre det til en årlig tradisjon.

Grong Sparebank ønsker å bidra til at gründere, idrettsutøvere og kunstnere skal nå sine mål. De har med det lansert et rakettprogram, som er et stipend for talenter som bidrar positivt i lokalsamfunnet.

For å søke må mottakeren ha tilknytning til Grong Sparebanks markedsområde i Trøndelag og Helgeland, og være i alderen 16 til 25 år. Søknadsfristen er 3. september. Ifølge banksjef Kårhild Hallager Berg, har det kommet inn en del søknader til rakettprogrammet, spesielt nå før innspurten.

Kårhild Hallager Berg, banksjef i Grong Sparebank forteller at rakettprogrammet har vært en suksess så langt og håper på å gjøre det til en årlig tradisjon.

– Det er første gangen vi prøver ut dette, så vi var usikre på hva vi kunne forvente, men vi er veldig fornøyde med resultatet. Det er mange dyktige søkere, som er godt spredt; både innenfor våre markedsområder og de tre ulike talentkategoriene.

Rask hjelp med markedsføring

Grong Sparebank kom opp med ideen til prosjektet like før sommerferien og hadde ikke mye tid på å få markedsført det. Å få markedsført det godt og raskt var derfor svært viktig, slik at de riktige talentene kunne gjøre seg kjent med muligheten. Grong Sparebank tok kontakt med Smart Media for å få hjelp til dette.

– Smart Media satte da i gang med å lage kampanjenettsiden, og fikk i tillegg ordnet med annonsering på nett og papir, mens Camerat i hovedsak leverte en videosnutt. Espen Nilsen Holtan, daglig leder i Camerat ble vår kontaktperson på Drivhuset, noe som var veldig hensiktsmessig for oss. Det at vi bare hadde en person å forholde oss til, gjorde prosessen mye enklere. Vi har hatt en god dialog hele veien, han er lett å snakke med og har alltid levert det vi har ønsket, forteller den engasjerte banksjefen.

Positiv til videre satsing

Hallager Berg legger til at hun synes at arbeidet med rakettprogrammet har vært en suksess så langt og håper på å gjøre det til en årlig tradisjon.

– Alt som er levert fra Drivhuset til rakettprogrammet har en positiv gjenkjennelseseffekt, og derfor ønsker vi å gjenbruke det meste til neste år. Av denne årsaken tror jeg at vi får enda flere søkere. Dette var viktig for oss, for da føler jeg at vi har klart å oppnå det vi ville med prosjektet, avslutter hun.

Se videoen som Camerat har laget nedenfor:

 

 

 

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss