Norgeskonferansen: En humørfylt konferanse om regional utvikling

Torsdag 23. august går den årlige Norgeskonferansen i Lierne av stabelen. Den arrangeres av Lierne Utvikling i samarbeid med Innovasjon Norge og Trøndelag Fylkeskommune.

Ingebrigt Steen Jensen på Norgeskonferansen i Lierne i 2017
Tove Heggdal Ingulfsvann i Lierne Utvikling

Tove Heggdal Ingulfsvann i Lierne Utvikling gleder seg til årets Norgeskonferanse i Lierne

– Jeg vil hevde at Norgeskonferansen er årets beste faglige arena for omstilling og endring i næringslivet. Vi har foredragsholdere i toppklasse, og i tillegg til det kan vi friste med en god lokalbuffet som består av alt Lierne har å by på, sier rådgiver næring i Lierne kommune Tove Heggdal Ingulfsvann.

For den som er interessert i å melde seg på, blir dette en litt annerledes konferanse enn det man er vant til. Det vil bli spilt på Liernehumor, noe som Ingulfsvann mener er viktig i omstillingssammenheng. Snill humor som bidrar til godt samhold, og det hjelper når folk skal brette opp armene og drive næringsutvikling.

Opplev karakterene fra Pe-Torsa

Karakterer fra Pe-Torsa

Det er stor sannsynlighet for at du får oppleve karakterene fra Pe-Torsa på Norgeskonferansen. En av billettene inkluderer også inngang på premieren torsdag kveld.

– Friluftsteateret Pe-Torsa inngår i den ene billettprisen og er absolutt verdt å få med seg. Mellom foredragene krydrer vi med filmer, hvor flere av rollefigurene er med. Alle kommer til å le. Det kan vi love dere.

Som et friskt pust blir det også holdt et foredrag av Henrik Aase mot slutten av programmet, med motivasjon som overordnet tema. Aase har en foredragsmodell som baserer seg på humor og ironi. Han tar for seg motivasjon på en engasjerende måte, enten det gjelder å utsette kjedelige gjøremål på jobben eller håndtere utfordrende mennesker på dårlige dager.

– Dette gleder jeg meg til, sier Tove Heggdal Ingulfsvann

Meld deg på i dag – eller se den online

Noe av poenget med Norgeskonferansen er å få dratt folk ut av byene, slik at man lettere kan forstå hvordan livet er på et mindre urbant sted. Dette er spesielt viktig for Lierne; som ble omstillingskommune da Orkla la ned Lierne Bakeri i 2015. Hovedmålet var å skape 130 nye arbeidsplasser på seks år for å erstatte de tapte arbeidsplassene.

– Lierne har i løpet av tre år skapt 110 av 130 nye arbeidsplasser. Det er vi og kjempefornøyd med, og omstillingsprosessen går som det suser.

Tove Heggdal Ingulfsvann oppfordrer folk til å melde seg på Norgeskonferansen. Det kan man gjøre ved å gå inn på norgeskonferansen.no.

Hvis du ikke kan delta på konferansen vil den bli streamet på nettsidene til Lierne Utvikling. Streamingen leveres av vår søsterbedrift Camerat.

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.