Norgeskonferansen: En humørfylt konferanse om regional utvikling

Torsdag 23. august går den årlige Norgeskonferansen i Lierne av stabelen. Den arrangeres av Lierne Utvikling i samarbeid med Innovasjon Norge og Trøndelag Fylkeskommune.

Ingebrigt Steen Jensen på Norgeskonferansen i Lierne i 2017
Tove Heggdal Ingulfsvann i Lierne Utvikling

Tove Heggdal Ingulfsvann i Lierne Utvikling gleder seg til årets Norgeskonferanse i Lierne

– Jeg vil hevde at Norgeskonferansen er årets beste faglige arena for omstilling og endring i næringslivet. Vi har foredragsholdere i toppklasse, og i tillegg til det kan vi friste med en god lokalbuffet som består av alt Lierne har å by på, sier rådgiver næring i Lierne kommune Tove Heggdal Ingulfsvann.

For den som er interessert i å melde seg på, blir dette en litt annerledes konferanse enn det man er vant til. Det vil bli spilt på Liernehumor, noe som Ingulfsvann mener er viktig i omstillingssammenheng. Snill humor som bidrar til godt samhold, og det hjelper når folk skal brette opp armene og drive næringsutvikling.

Opplev karakterene fra Pe-Torsa

Karakterer fra Pe-Torsa

Det er stor sannsynlighet for at du får oppleve karakterene fra Pe-Torsa på Norgeskonferansen. En av billettene inkluderer også inngang på premieren torsdag kveld.

– Friluftsteateret Pe-Torsa inngår i den ene billettprisen og er absolutt verdt å få med seg. Mellom foredragene krydrer vi med filmer, hvor flere av rollefigurene er med. Alle kommer til å le. Det kan vi love dere.

Som et friskt pust blir det også holdt et foredrag av Henrik Aase mot slutten av programmet, med motivasjon som overordnet tema. Aase har en foredragsmodell som baserer seg på humor og ironi. Han tar for seg motivasjon på en engasjerende måte, enten det gjelder å utsette kjedelige gjøremål på jobben eller håndtere utfordrende mennesker på dårlige dager.

– Dette gleder jeg meg til, sier Tove Heggdal Ingulfsvann

Meld deg på i dag – eller se den online

Noe av poenget med Norgeskonferansen er å få dratt folk ut av byene, slik at man lettere kan forstå hvordan livet er på et mindre urbant sted. Dette er spesielt viktig for Lierne; som ble omstillingskommune da Orkla la ned Lierne Bakeri i 2015. Hovedmålet var å skape 130 nye arbeidsplasser på seks år for å erstatte de tapte arbeidsplassene.

– Lierne har i løpet av tre år skapt 110 av 130 nye arbeidsplasser. Det er vi og kjempefornøyd med, og omstillingsprosessen går som det suser.

Tove Heggdal Ingulfsvann oppfordrer folk til å melde seg på Norgeskonferansen. Det kan man gjøre ved å gå inn på norgeskonferansen.no.

Hvis du ikke kan delta på konferansen vil den bli streamet på nettsidene til Lierne Utvikling. Streamingen leveres av vår søsterbedrift Camerat.

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss