iMal: Stor suksess med nytt læreverktøy

Omtrent 10 år siden oppdaget gründer og spesialpedagog Regine Nagelhus noen arbeidsmåter fra USA, som gjorde at barn som strever med å huske bokstaver og lese lærte mye bedre. Dette læremiddelet valgte hun etter hvert å digitalisere og gi navnet iMAL. 

Barna lærer raskere med iMal på nettbrett

For omtrent 10 år siden oppdaget gründer og spesialpedagog Regine Nagelhus noen arbeidsmåter fra USA, som gjorde at barn som strever med å huske bokstaver og lese lærte mye bedre. Dette læremiddelet valgte hun etter hvert å digitalisere og gi navnet iMAL. 

Reginale Nagelhus i iMal

Regine Nagelhus har bygget opp iMal fra bunnen av. Nå skal hun ta produktet internasjonalt.

– Da jeg først kom over arbeidsmåten som iMAL er basert på, hadde jeg håpet på å bruke den i jobben min, men det var det dessverre ikke rom for. Jeg ble etter hvert veldig frustrert og tenkte at hvis jeg skulle nå ut med dette, så kunne jeg ikke bare stå å stange i veggen i kommunale rammer. Å bli gründer ble løsningen for meg, sier spesialpedagog Regine og fortsetter: 

– Som lærer har jeg nok alltid brent for leseopplæring. Det å hjelpe barn som strever med lesing og skriving er noe som virkelig motiverer meg.

iMal satser internasjonalt

Tilbakemeldingene på iMAL har vært positive så langt. Regine hadde en spørreundersøkelse på Facebook, hvor bare 4 prosent svarte at produktet ikke hadde noen effekt. 

– iMal gir endelig barna et verktøy som fungerer og de lærer med. Det er egentlig bare små justeringer i det som allerede blir gjort i skolene, så det er enkelt for lærerne å ta i bruk. 

Hittil har Regine gjort salg i 450 skoler over hele Norge. I vår kurset hun 300 lærere, så det har vært travle tider. Nå jobber hun med å ta iMal internasjonalt; blant annet i Sverige og Kina. Med sistnevnte er det snakk om å bruke de samme prinsippene, men å ha engelsk som læringsspråk. Slik når de raskt et større marked. 

– Skal vi ta iMal til engelsk, er jeg nødt til å få noen med engelskkompetanse til å hjelpe meg å finne ord og som er god på fonetikken. Det krever helt spesielle ord for at barna skal ha effekt av det, og ordene bør være så enkle som mulig, konstaterer hun. 

iMal vokser stadig med smart nettside

For Regine er det svært viktig å være digitalt tilgjengelig, og det er helt  avgjørende for å kunne nå ut med iMal. All markedsføring skjer digitalt, og da er det ekstra viktig å ha et godt visuelt design på nettsiden, og at den er funksjonell. Hun fikk tilbud fra flere nettsideleverandører, men valget falt til slutt på Smart Media. 

– Jeg tenkte at det kunne være hensiktsmessig å ha nettsideleverandør der jeg bor, slik at jeg bare kunne stikke innom, men så måtte jeg flytte i den perioden da Smart Media drev med utviklingen. Jeg ser at det går veldig greit likevel. Det er mye som har vært positivt for meg med Smart Media. Det startet med at jeg trengte en plattform for å være synlig. Smart Media har hjulpet meg å vokse på et vis, fordi de har levert et produkt som jeg hele tiden har trengt når behovet i bedriften har utviklet seg. Trenger jeg en løsning, er det bare å sende mail eller ta en telefon. Etter hvert som jeg har hatt behov for å selge kurs, har de levert løsninger til påmelding av kurs. Da jeg trengte blogg, leverte de også en løsning på det.

Hvordan opplever du samarbeidet med Smart Media? 

– Smart Media er rask og imøtekommende og leverer den kvaliteten jeg ønsker til enhver tid. Jeg har vært veldig heldig, for jeg visste egentlig ikke hva jeg trengte da jeg først tok kontakt. Smart Media har levert hele veien og funnet løsninger på alle ønsker og behov som har dukket opp underveis.

Regine har brukt supporttjenesten flittig og tøyser med at hun sikkert er på supporttoppen. Hun forklarer at det handler mye med at hun ofte er inn og forsker på nettsiden og setter opp en del løsninger selv. Ettersom behovet for bedriften hennes med å kommunisere ut endrer seg hele tiden, trenger hun litt ekstra hjelp i blant.

– Supporten har vært kjempeviktig for meg, og det skjønte jeg ikke da jeg skulle finne meg en nettsideleverandør. Jeg vil klare det meste selv, sier hun og ler, men så kjører jeg meg fast, og da er jeg nødt til å kontakte Roar på support. Jeg får alltid god og profesjonell oppfølging. Han løser det jeg trenger, og jeg må ærlig innrømme at jeg synes jeg får mye for pengene.

Lær mer om iMal på imal.no

Ta kontakt hvis du også ønsker tilbud på nettside fra Smart Media.

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss