Informasjon om Personvern / GDPR

EUs forordning for personvern (GDPR) blir innført som norsk lov i 2018. Dette skjer sannsynligvis før sommeren. Smart Media passer på at din nettside er klar.

gdpr

EUs forordning for personvern (GDPR) blir innført som norsk lov i 2018. Dette skjer sannsynligvis før sommeren. Smart Media passer på at din nettside er klar.

Alle nettsider skal ha en personvernerklæring som forteller besøkende hvilke persondata som blir lagret og hvordan de blir behandlet.

Det er eier av nettsiden som er ansvarlig for at denne informasjonen er på plass. Smart Media har likevel laget en standardisert personvernerklæring som nå vil bli installert på din nettside. De første nettsidene vil få dette i uke 18, og målet er at alle skal ha fått det på plass innen uke 25.

Den standardiserte teksten blir automatisk oppdatert hvis det kommer endringer som må legges inn. Det er også mulig å tilpasse teksten selv, men da vil den ikke automatisk bli oppdatert. Du kan sende oss en tekst, eller få hjelp til å tilpasse teksten slik at den dekker de punktene som bør være med på din nettside. Ferdig tekst legger vi inn gratis, hjelp til tilpassing av tekst faktureres per time.

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss