Boli på nett med boligvelger

Eiendomsmegleren Boli har med guldbergaunet.no lansert sitt første boligprosjekt på nett. Fjæren i hatten er en digital boligvelger hvor potensielle kjøpere enkelt finner informasjon om de ulike leilighetene slik at det blir lettere å finne den leiligheten som passer dem best.

boli_gb_mockup

Eiendomsmegleren Boli har med guldbergaunet.no lansert sitt første boligprosjekt på nett. Fjæren i hatten er en digital boligvelger hvor potensielle kjøpere enkelt finner informasjon om de ulike leilighetene slik at det blir lettere å finne den leiligheten som passer dem best.

Anders Borgsø

Anders Borgsø, megler hos Boli.

Synlig og informativ

– Bakgrunnen for vårt ønske om å få en egen nettløsning for våre boligprosjekter var at vi ønsket å gjøre informasjonen mer tilgjengelig for våre kunder, forteller megler Anders Borgsø. Han legger til at dette også effektiviserer salgsprosessen for dem som eiendomsmegler: – Det er absolutt enklere for oss å henvise til en nettside som fungerer som et digitalt prospekt med all nødvendig informasjon enn å sende prospektet på mail eller levere det som trykksak.

– En annen fordel med det digitale prospektet er at potensielle kunder også kan finne leilighetene på nett gjennom noe så enkelt som et googlesøk. Dermed favner vi enda videre og kan generere mer interesse rundt leilighetene som ligger ute for salg. Han understreker at det å være en lokal aktør absolutt ikke er noen hindring for å være framtidsrettet og ta i bruk moderne metoder: – For oss er det viktig å være frampå og tilby det beste til våre kunder. For selgerne er synlighet viktig, og for kjøperne er det viktig å ha nok informasjon til å treffe en veloverveid beslutning. En nettløsning som guldbergaunet.no imøtekommer begge disse behovene.

Best overblikk med boligvelger

– Det vi er mest fornøyde med i den nye løsningen er helt klart boligvelgeren, eller leilighetsvelgeren som vi liker å kalle den, forteller Borgsø. En boligvelger er en digital fremstilling av bygget eller området som viser de ulike leilighetene eller boligene og hvordan de er plassert i forhold til hverandre. Her får man raskt overblikk over hvilke leiligheter som er solgt og hvilke som er ledige. Ved å klikke på en av leilighetene får man opp mer informasjon om akkurat denne leiligheten. – Dette er veldig oversiktlig og greit for kjøperne. I tillegg er det enkelt for oss å betjene løsningen og holde den oppdatert med tanke på hvilke leiligheter som er ledige. Det er en absolutt fordel for oss, forteller han.

– Vi er en lokal bedrift som liker å benytte lokale leverandører, dermed var det nærliggende å bruke Smart Media som leverandør også av denne løsningen. Jeg synes prosessen har vært veldig bra, og vi er godt fornøyde med sluttproduktet. Det er absolutt aktuelt å benytte en tilsvarende løsning på flere «BOLIprosjekter» i framtiden, avslutter Borgsø.

Her kan du se prosjektets nettside og her finner du leilighetsvelgeren.

Ønsker du mer informasjon om nettsider tilpasset ulike prosjekter, eller om hva en boligvelger kan brukes til kan du gjerne ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss