2017 har vært litt av et år!

2017 har vært litt av et år. Vi har publisert nesten 150 nettsider, fått tre nye kollegaer og en ny søsterbedrift i Camerat. Som selskap har vi tatt store steg i å bli et mer komplett webbyrå, sammen med gode samarbeidspartnere.

Steinar i Smart Media

2017 har vært litt av et år. Vi har publisert nesten 150 nettsider, fått tre nye kollegaer og en ny søsterbedrift i Camerat. Som selskap har vi tatt store steg i å bli et mer komplett webbyrå, sammen med gode samarbeidspartnere.

 

Steinar i Smart Media

Steinar og Christian ble våren 2017 ansatt i Smart Media.

Vår første nye kollega har vært her et år allerede. Fredrik Nymoen kom inn i starten av året og erstattet Siv Schøning som begynte i stillingen som salgssjef i NTE. Med erfaring som butikksjef i Eplehuset i Trondheim i mange år og stor interesse for teknologi og digitale løsninger ble Fredrik raskt varm i rollen som kunderådgiver.

På våren lyste vi ut to nye stillinger, både prosjektleder og front-end utvikler. Etter å ha mottatt mange gode søkere, ansatte vi Steinar Audestad og Christian Kjelland Bilstad. Christian kom i utgangspunktet inn som vikar for Monika Meistad som er i permisjon, men har allerede signert ny arbeidsavtale som fast ansatt.

Som en ekstra bonus har vi også beholdt våre to tidligere mediegrafikerlærlinger Erlend Løfald og Lovise Sverdrup. De jobber deltid mens de fortsetter å utdanne seg videre i henholdsvis Oslo og Volda.

Camerat og JOBBiT

På slutten av året ble det også avklart at våre to søsterselskap Hypervisjon og Gidd Media ble fusjonert. Det nye navnet ble Camerat, og de er nå er produksjonsselskap som tilbyr film, animasjon og streaming. Vi jobber stadig mer sammen med kunder som ønsker både nettsider og innhold i form av levende bilder. Ta gjerne kontakt for mer info eller et uforpliktende tilbud.

Vår eier Smart Norway har også blitt enig med T:Lab om å overta ansvaret for JOBBiT. JOBBiT har hjulpet bedrifter og organisasjoner med å synliggjøre ledige stillinger og rekruttere nye medarbeidere. Vi ønsker å bidra til å fortelle flere historier om bedriftene vi jobber med og ser flere muligheter til hvordan JOBBiT kan brukes i denne sammenhengen. Ta gjerne kontakt hvis du har behov for å rekruttere nye ansatte i året som kommer.

Webredaktørtjenester

Smart Media har hovedsakelig levert nettsider i form av design og koding av tekniske løsninger. Nå ønsker vi også å bidra mer på innholdsproduksjon og rådgivning knyttet til dette. I januar signerte vi de første avtalene med bedrifter som ønsker innholdsrådgivning og hjelp til innholdsproduksjon. Dette er noe vi kommer til å videreutvikle i løpet av tiden som kommer og vi tar gjerne en prat hvis dette er noe som kan være interessant for din bedrift.

Takk til alle våre kunder og samarbeidspartnere for året som har gått. Gleder oss til å se hva 2018 bringer!

Kom i gang!
Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.

Kontakt oss