Drivhuset Awards 2017

Fredrik Nymoen- Årets nykommer

Fredag kveld gikk Drivhuset Awards 2017 av stabelen.

Tradisjon tro samlet Drivhuset Awards også i år kreative hoder for sosialt samvær, bespisning og prisutdeling. Den høytidelige markeringen hedret fem personer som gjennom det siste året har utmerket seg innen en de følgende kategoriene: Fristende, søkende, troverdig, årets nykommer og åpen klasse. Én etter én ble prisvinnerne kåret, og emosjonelle taler med rungende jubel fulgte deretter. Særlig stas synes vi i Smart Media det var da vår egen kunderådgiver Fredrik Nymoen vant prisen for “Årets nykommer”. Fjorårets vinner Tom Gudbrandsen presenterte juryens begrunnelse. Superlativer i bøtter og spann akkompagnert av flotte hverdagsskildringer ble presentert, og alle skjønte etterhvert at her var det snakk om ingen ringere enn Mr. Nymoen. Han valgte etter dette en ydmyk tale av kortere art inspirert av Shakespeare og The Simpsons; I am a man of few words. Definitivt en kveld for historiebøkene.

Her er flere bilder fra kvelden:

    
    

    

Les om hva som skjer i vår verden

Forskningsformidling på WordPress med RURALIS

29. november 2017

Norsk senter for bygdeforskning har endret navn til RURALIS. De har også lansert en helt ny nettside bygget på WordPress som skal gjøre forskningsformidlingen enklere.

Les mer »

Superenkelt analyseverktøy for alle våre kunder

14. november 2017

Alle nettsider levert av Smart Media utstyres nå med utvidelsen Analytify. I denne artikkelen ser vi nærmere hvordan verktøyet fungerer, og hva du kan bruke det til.

Les mer »

Drivhuset Awards 2017

4. november 2017

Fredag kveld gikk Drivhuset Awards 2017 av stabelen. Én etter én ble prisvinnerne kåret, og emosjonelle taler med rungende jubel fulgte deretter. Særlig stas synes vi i Smart Media det var da vår egen kunderådgiver Fredrik Nymoen vant prisen for “Årets nykommer”.

Les mer »

Digital markedsføring av ekspedisjoner til arktiske strøk

24. oktober 2017

Fotograf og eventyrer Svein Wik har vært kunde hos Smart Media i mange år. Her forteller han om hvordan han med sin tredje nettside knekte koden for å markedsføre konseptet Arctic Wildlife Tours på nett.

Les mer »

Alexander Kjølstad er nominert til EY Entrepreneur Of the Year

12. oktober 2017

Vi kan med stolthet meddele at Smart Medias gründer, deleier og styreleder Alexander S. Kjølstad er nominert til Entrepreneur Of the Year (EOY) og skal delta i den regionale finalen for Midt-Norge som arrangeres i Trondheim 26. oktober.

Les mer »

Smart Media månedens bedrift hos NHO Trøndelag

6. oktober 2017

Thomas Aune forteller i intervjuet med NHO om sin reise fra lærling til daglig leder, og hva som skjer i Smart Media.

Les mer »

Kom i gang

Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.