Ny daglig leder i Smart Media

Thomas Aune blir ny daglig leder i Smart Media fra 1. september. Gründer Alexander Kjølstad går over i ny rolle.

– Det er ti år siden jeg startet Smart Media, og jeg har vært daglig leder de fem siste årene. Et selskap trenger ulike ledere i ulike perioder, og nå er det på tide å la andre overta, sier Kjølstad.

Thomas Aune er 23 år og kommer fra Malm, men har bodd i Steinkjer de siste seks årene. Han kom til Smart Media som utplasseringselev i 2009, og har siden gått gradene fra lærling via designer, prosjektleder og teamleder til dagens jobb som produksjonssjef i Smart Media.
– Jeg er spent og gleder meg veldig til å ta fatt på jobben, forteller Aune. – Jeg har vært med på utviklingen av Smart Media, og ser at vi er på riktig vei. Jeg gleder meg til å bygge videre på det vi allerede har gjort. Samtidig er det nødvendig å gjøre justeringer og endringer i tiden framover. Bransjen endrer seg veldig raskt.

Alexander Kjølstad gleder seg over å ha funnet en kandidat i egne rekker til å ta over jobben som daglig leder.
– Jeg er veldig glad for at Thomas tok utfordringen. Han har stor arbeidskapasitet, er godt likt av både kollegaer og kunder og han har svært god oversikt over hva Smart Media er og leverer. Jeg har stor tro på at han vil videreutvikle Smart Media de neste årene, sier Kjølstad.

Gründeren blir gründer igjen

Kjølstad går over i rollen som daglig leder i Smart Norway, eierselskapet til Smart Media.
– Vi har som mål å bygge Norges beste webutviklingsmiljø, og ser at vi selv må bidra aktivt ved å etablere flere bedrifter innenfor denne bransjen. I den nye rollen min kan jeg prioritere dette i større grad enn tidligere. Jeg skal være styreleder i Smart Media og eventuelt andre datterselskap av Smart Norway, sier Kjølstad.

Kontaktperson:
Kari Anne Kvarving, kommunikasjonsansvarlig i Smart Media.
Tlf 951 37 042 / e-post [email protected].

 

Les om hva som skjer i vår verden

Forskningsformidling på WordPress med RURALIS

29. november 2017

Norsk senter for bygdeforskning har endret navn til RURALIS. De har også lansert en helt ny nettside bygget på WordPress som skal gjøre forskningsformidlingen enklere.

Les mer »

Superenkelt analyseverktøy for alle våre kunder

14. november 2017

Alle nettsider levert av Smart Media utstyres nå med utvidelsen Analytify. I denne artikkelen ser vi nærmere hvordan verktøyet fungerer, og hva du kan bruke det til.

Les mer »

Drivhuset Awards 2017

4. november 2017

Fredag kveld gikk Drivhuset Awards 2017 av stabelen. Én etter én ble prisvinnerne kåret, og emosjonelle taler med rungende jubel fulgte deretter. Særlig stas synes vi i Smart Media det var da vår egen kunderådgiver Fredrik Nymoen vant prisen for “Årets nykommer”.

Les mer »

Digital markedsføring av ekspedisjoner til arktiske strøk

24. oktober 2017

Fotograf og eventyrer Svein Wik har vært kunde hos Smart Media i mange år. Her forteller han om hvordan han med sin tredje nettside knekte koden for å markedsføre konseptet Arctic Wildlife Tours på nett.

Les mer »

Alexander Kjølstad er nominert til EY Entrepreneur Of the Year

12. oktober 2017

Vi kan med stolthet meddele at Smart Medias gründer, deleier og styreleder Alexander S. Kjølstad er nominert til Entrepreneur Of the Year (EOY) og skal delta i den regionale finalen for Midt-Norge som arrangeres i Trondheim 26. oktober.

Les mer »

Smart Media månedens bedrift hos NHO Trøndelag

6. oktober 2017

Thomas Aune forteller i intervjuet med NHO om sin reise fra lærling til daglig leder, og hva som skjer i Smart Media.

Les mer »

Kom i gang

Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.