Ny daglig leder i Smart Media

Kategori: Blogg, Nyheter

thomas_og_alexander

Thomas Aune blir ny daglig leder i Smart Media fra 1. september. Gründer Alexander Kjølstad går over i ny rolle.

– Det er ti år siden jeg startet Smart Media, og jeg har vært daglig leder de fem siste årene. Et selskap trenger ulike ledere i ulike perioder, og nå er det på tide å la andre overta, sier Kjølstad.

Thomas Aune er 23 år og kommer fra Malm, men har bodd i Steinkjer de siste seks årene. Han kom til Smart Media som utplasseringselev i 2009, og har siden gått gradene fra lærling via designer, prosjektleder og teamleder til dagens jobb som produksjonssjef i Smart Media.
– Jeg er spent og gleder meg veldig til å ta fatt på jobben, forteller Aune. – Jeg har vært med på utviklingen av Smart Media, og ser at vi er på riktig vei. Jeg gleder meg til å bygge videre på det vi allerede har gjort. Samtidig er det nødvendig å gjøre justeringer og endringer i tiden framover. Bransjen endrer seg veldig raskt.

Alexander Kjølstad gleder seg over å ha funnet en kandidat i egne rekker til å ta over jobben som daglig leder.
– Jeg er veldig glad for at Thomas tok utfordringen. Han har stor arbeidskapasitet, er godt likt av både kollegaer og kunder og han har svært god oversikt over hva Smart Media er og leverer. Jeg har stor tro på at han vil videreutvikle Smart Media de neste årene, sier Kjølstad.

Gründeren blir gründer igjen

Kjølstad går over i rollen som daglig leder i Smart Norway, eierselskapet til Smart Media.
– Vi har som mål å bygge Norges beste webutviklingsmiljø, og ser at vi selv må bidra aktivt ved å etablere flere bedrifter innenfor denne bransjen. I den nye rollen min kan jeg prioritere dette i større grad enn tidligere. Jeg skal være styreleder i Smart Media og eventuelt andre datterselskap av Smart Norway, sier Kjølstad.

Kontaktperson:
Kari Anne Kvarving, kommunikasjonsansvarlig i Smart Media.
Tlf 951 37 042 / e-post karianne@smartmedia.no.