Fungerer nettsidene dine på mobil og nettbrett?

Kategori: Blogg, Nyheter

Ukens medietall

I forrige uke publiserte TNS Gallup tall som for første gang viser at trafikken fra mobile enheter er større enn fra stasjonære PCer.

Kanskje ikke så rart – siden 85 prosent av befolkningen i Norge har en smarttelefon.

Sannsynligheten for at de som er interesserte i det du driver med oppsøker nettsidene ditt fra mobiltelefonen mens de sitter på bussen eller fra iPaden i sofakroken, er større enn at de gjør det fra desktopen.

Alle nettsidene Smart Media lager, er responsive – det vil si at de fungerer like bra på mobil og nettbrett som på stasjonære PC´er. Er nettsidene dine responsive, tilpasser de seg automatisk til den skjermen som brukeren benytter seg av, uten at brukeren må zoome eller scrolle. Det betyr at siden kan vises på alle skjermstørrelser.

Trenger du nye nettsider som skal tilpasses mobile enheter? Ta gjerne kontakt med oss!