Fungerer nettsidene dine på mobil og nettbrett?

I forrige uke publiserte TNS Gallup tall som for første gang viser at trafikken fra mobile enheter er større enn fra stasjonære PCer.

Kanskje ikke så rart – siden 85 prosent av befolkningen i Norge har en smarttelefon.

Sannsynligheten for at de som er interesserte i det du driver med oppsøker nettsidene ditt fra mobiltelefonen mens de sitter på bussen eller fra iPaden i sofakroken, er større enn at de gjør det fra desktopen.

Alle nettsidene Smart Media lager, er responsive – det vil si at de fungerer like bra på mobil og nettbrett som på stasjonære PC´er. Er nettsidene dine responsive, tilpasser de seg automatisk til den skjermen som brukeren benytter seg av, uten at brukeren må zoome eller scrolle. Det betyr at siden kan vises på alle skjermstørrelser.

Trenger du nye nettsider som skal tilpasses mobile enheter? Ta gjerne kontakt med oss!

Les om hva som skjer i vår verden

Forskningsformidling på WordPress med RURALIS

29. november 2017

Norsk senter for bygdeforskning har endret navn til RURALIS. De har også lansert en helt ny nettside bygget på WordPress som skal gjøre forskningsformidlingen enklere.

Les mer »

Superenkelt analyseverktøy for alle våre kunder

14. november 2017

Alle nettsider levert av Smart Media utstyres nå med utvidelsen Analytify. I denne artikkelen ser vi nærmere hvordan verktøyet fungerer, og hva du kan bruke det til.

Les mer »

Drivhuset Awards 2017

4. november 2017

Fredag kveld gikk Drivhuset Awards 2017 av stabelen. Én etter én ble prisvinnerne kåret, og emosjonelle taler med rungende jubel fulgte deretter. Særlig stas synes vi i Smart Media det var da vår egen kunderådgiver Fredrik Nymoen vant prisen for “Årets nykommer”.

Les mer »

Digital markedsføring av ekspedisjoner til arktiske strøk

24. oktober 2017

Fotograf og eventyrer Svein Wik har vært kunde hos Smart Media i mange år. Her forteller han om hvordan han med sin tredje nettside knekte koden for å markedsføre konseptet Arctic Wildlife Tours på nett.

Les mer »

Alexander Kjølstad er nominert til EY Entrepreneur Of the Year

12. oktober 2017

Vi kan med stolthet meddele at Smart Medias gründer, deleier og styreleder Alexander S. Kjølstad er nominert til Entrepreneur Of the Year (EOY) og skal delta i den regionale finalen for Midt-Norge som arrangeres i Trondheim 26. oktober.

Les mer »

Smart Media månedens bedrift hos NHO Trøndelag

6. oktober 2017

Thomas Aune forteller i intervjuet med NHO om sin reise fra lærling til daglig leder, og hva som skjer i Smart Media.

Les mer »

Kom i gang

Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.