Gaselle for tredje år på rad

I godt selskap med 60 andre nordtrønderske selskaper, har Smart Media blitt utnevnt til gasellebedrift av Dagens Næringsliv og Bisnode Credit as.

– Dette er tredje år på rad vi er gasellebedrift, og det er vi veldig stolt av, sier Alexander Kjølstad, daglig leder i Smart Media. -Smart Media er i sterk vekst. Det å bli gasellebedrift gir oss inspirasjon til å fortsette utviklingen av selskapet. I fjor leverte vi over 200 nettsider for første gang på ett år og i høst utvidet vi tilbudet vårt til å inneholde webredaktørtjenester. Nå kan vi hjelpe kundene våre med innhold, i tillegg til webdesign og teknisk løsning.

På bildet ser dere ledergruppa i Smart Media:
Siv Schøning (salgsleder), Alexander Kjølstad (daglig leder), Thomas Aune (teamleder) og Vegard Forbord (administrativ leder). Erlend Myhre Ribe, teamleder, var dessverre forhindret fra å være med på bildet.

En gasellebedrift må ha:
– levert godkjente regnskaper
– minst doblet omsetningen over fire år
– omsetning på over en million kroner første år
– positivt samlet driftsresultat
– unngått negativ vekst
– vært aksjeselskap

https://www.dn.no/gasellene/

Les om hva som skjer i vår verden

Forskningsformidling på WordPress med RURALIS

29. november 2017

Norsk senter for bygdeforskning har endret navn til RURALIS. De har også lansert en helt ny nettside bygget på WordPress som skal gjøre forskningsformidlingen enklere.

Les mer »

Superenkelt analyseverktøy for alle våre kunder

14. november 2017

Alle nettsider levert av Smart Media utstyres nå med utvidelsen Analytify. I denne artikkelen ser vi nærmere hvordan verktøyet fungerer, og hva du kan bruke det til.

Les mer »

Drivhuset Awards 2017

4. november 2017

Fredag kveld gikk Drivhuset Awards 2017 av stabelen. Én etter én ble prisvinnerne kåret, og emosjonelle taler med rungende jubel fulgte deretter. Særlig stas synes vi i Smart Media det var da vår egen kunderådgiver Fredrik Nymoen vant prisen for “Årets nykommer”.

Les mer »

Digital markedsføring av ekspedisjoner til arktiske strøk

24. oktober 2017

Fotograf og eventyrer Svein Wik har vært kunde hos Smart Media i mange år. Her forteller han om hvordan han med sin tredje nettside knekte koden for å markedsføre konseptet Arctic Wildlife Tours på nett.

Les mer »

Alexander Kjølstad er nominert til EY Entrepreneur Of the Year

12. oktober 2017

Vi kan med stolthet meddele at Smart Medias gründer, deleier og styreleder Alexander S. Kjølstad er nominert til Entrepreneur Of the Year (EOY) og skal delta i den regionale finalen for Midt-Norge som arrangeres i Trondheim 26. oktober.

Les mer »

Smart Media månedens bedrift hos NHO Trøndelag

6. oktober 2017

Thomas Aune forteller i intervjuet med NHO om sin reise fra lærling til daglig leder, og hva som skjer i Smart Media.

Les mer »

Kom i gang

Når du ber om et tilbud fra oss tar vi kontakt med deg for å avklare ditt behov. Basert på dette setter vi opp et tilbud til deg innenfor ditt budsjett.