Gaselle for tredje år på rad

Kategori: Blogg, Nyheter

Ledergruppen i Smart Media

I godt selskap med 60 andre nordtrønderske selskaper, har Smart Media blitt utnevnt til gasellebedrift av Dagens Næringsliv og Bisnode Credit as.

– Dette er tredje år på rad vi er gasellebedrift, og det er vi veldig stolt av, sier Alexander Kjølstad, daglig leder i Smart Media. -Smart Media er i sterk vekst. Det å bli gasellebedrift gir oss inspirasjon til å fortsette utviklingen av selskapet. I fjor leverte vi over 200 nettsider for første gang på ett år og i høst utvidet vi tilbudet vårt til å inneholde webredaktørtjenester. Nå kan vi hjelpe kundene våre med innhold, i tillegg til webdesign og teknisk løsning.

På bildet ser dere ledergruppa i Smart Media:
Siv Schøning (salgsleder), Alexander Kjølstad (daglig leder), Thomas Aune (teamleder) og Vegard Forbord (administrativ leder). Erlend Myhre Ribe, teamleder, var dessverre forhindret fra å være med på bildet.

En gasellebedrift må ha:
– levert godkjente regnskaper
– minst doblet omsetningen over fire år
– omsetning på over en million kroner første år
– positivt samlet driftsresultat
– unngått negativ vekst
– vært aksjeselskap

http://www.dn.no/gasellene/