Kari Anne Kvarving ansatt som kommunikasjonsrådgiver

Kategori: Blogg, Nyheter

Tagger:

Kari Anne Kvarving

– Med ansettelsen av Kari Anne, kan vi tilby kundene våre noe nytt; nemlig muligheten til å få hjelp med tekster til nettsidene sine, sier Alexander Kjølstad, daglig leder i Smart Media.

– Kari Anne har lang erfaring i å jobbe med tekster både til web og til trykte medier, sier Kjølstad. – Hun har jobbet mye med sosiale medier, blant annet med hvordan politiet skal bruke det for å kommunisere med publikum. Hun har både vært redaktør for og vært med å utvikle flere nettsteder. Vi mener derfor hun har mye å tilby kundene våre, fortsetter Kjølstad.

Kari Anne vil, i tillegg til å skrive tekster til nye nettsteder, kunne hjelpe til med språkvask og oppdatering av tekster på nettsider. Hun vil også kunne være webredaktør for Smart Medias kunder.
– Vi ser at stadig flere kunder spør om hjelp til nettopp innhold på nettsidene sine, forteller Kjølstad.

Kari Anne har jobbet som kommunikasjonsrådgiver de siste elleve årene. Etter studiene ved medielinja ved Høgskulen i Volda, har hun jobbet i NSBs avdeling for Kommunikasjon og Samfunnskontakt, i Utdanningsdirektoratets kommunikasjonsstab og som senior kommunikasjonsrådgiver i UDI og i Nordre Buskerud politidistrikt.

Kari Anne er opprinnelig fra Steinkjer, og flyttet tilbake til hjembyen for et halvt års tid siden sammen med samboer og tre barn. – Vi kom i kontakt med Kari Anne via jobbint.no, forteller Kjølstad. – Jeg anbefaler flere å kontakte JOBBiNT, både innflyttere til fylket og bedrifter som er på utkikk etter kompetente medarbeidere.