Siv Schøning ansatt som ny salgsleder

Kategori: Blogg, Nyheter

siv_1

Tallet på ansatte hos Smart Media øker i takt med våre ambisjoner. Nå har også Siv Schøning takket ja til å bli en del av vårt team, og hun starter i stillingen som salgsleder hos oss til høsten.

Siv har jobbet med salg i over ti år, sist som salgssjef hos Trønder-Avisa. Hun har en bachelor i Markedskommunikasjon fra Handelshøgskolen BI, og har vært ni år i «utlendighet» i Oslo. Der høstet hun erfaringer blant annet i Eniro, hvor hun raskt steg i gradene og endte som salgsleder. Takket være en stadig voksende hjemlengsel vendte hun så kursen hjem til Steinkjer i 2010, og etter fire år hos Nord-Trøndelags største avis og markedsføringskanal er hun nå klar for å jobbe hos en av regionens mest ambisiøse bedrifter innen webdesign og programmeringstjenester.

Siv synes det mest spennende med å jobbe med salg er at man stadig treffer nye mennesker og at ingen arbeidsdag er lik. Som leder er det viktig for henne å være bevisst på at man er en del av et team som skal motivere hverandre og dra lasset sammen: “En god leder tenker vist og er dyktig på å få fram det beste i sine medarbeidere.” Hun gleder seg masse til å starte som salgsleder i en digital bedrift, og til å prestere i henhold til Smart Medias strategiplan, både gjennom eget salg og gjennom å få andre til å gjøre gode salgsprestasjoner.

Vi ønsker Siv velkommen som ny «smarting» og gleder oss til å møte nye og spennende utfordringer sammen med henne i tiden som kommer.