Fire nye ansatte fra 1. juli

Kategori: Blogg, Nyheter, Samfunnsansvar

Tagger:

milkshake-media

I vinter deltok Vegard hos oss som jury på Ungdomsbedriftmesse for Nord- og Sør-Trøndelag på Magneten, Levanger. Her kom han i kontakt med Milkshake Media UB som leverte grafisk design og nettsider bygget på WordPress. Ungdomsbedriften imponerte alle i juryen og sikret seg fem priser samt deltagelse i NM for Ungdomsbedrifter.

Vi inviterte gjengen til våre lokaler på Drivhuset i mai, der vi ble bedre kjent og spurte  hvilke planer de hadde framover. Vi lanserte ideen om at de kunne starte som lærlinger hos oss allerede til høsten. Noen uker senere var hele gjengen tilbake for å jobbe sammen med oss i tre dager, bli bedre kjent og skaffe seg et bedre beslutningsgrunnlag. Nå er det klart at Elias, Kristian, Lovise og Erlend begynner hos oss 1. juli og vi gleder oss veldig.

Smart Media ønsker å ta et samfunnsansvar ved å tilby lærlingeplasser. Vi er så vidt vi vet den eneste bedriften i Norge som har en tilpasset lærlingeplan med fokus på webløsninger for mediegrafikerfaget. Så langt har vi hatt to lærlinger.

Les mer om Milkshake Media på milkshakemedia.no