Smart Media søker front-end utvikler

Kategori: Blogg, Nyheter

ny-stilling

Om Smart Media

Smart Media er en av Norges største leverandører av nettsider på WordPress. Vi er 11 ansatte og leverer over 200 nettsider i året. Vi leverer små og store webløsninger, lokalt og nasjonalt.

Vi søker etter en eller flere front-end utviklere som skal bidra til å fortsette den gode veksten selskapet har hatt de siste årene.

Om stillingen

Som front-end utvikler hos oss får du ansvaret for å implementere design og funksjonalitet i WordPress. Det forventes at du har et øye for design og er opptatt av detaljer. Vi ser etter deg som har kontroll på WordPress, HTML5, CSS3 og PHP, samt grunnleggende kjennskap til JavaScript og rammeverkene jQuery og Zurb Foundation.

Du vil inngå i vårt team av dyktige webutviklere og jobbe med mange prosjekter samtidig. En jobb hos oss krever at du er selvstendig og tar stort ansvar. Det forventes at du er utadvent og har daglig kontakt med våre prosjektledere, designere, partnere og kunder.

Send oss en søknad

Nærmere informasjon om stillingen får du ved å henvende deg til Alexander Kjølstad på e-post alexander@smartmedia.no eller mobil 99 29 73 99.

Send søknad med CV og referanser til alexander@smartmedia.no innen 1. april.