Smart Media ny sponsor for LHK

Kategori: Blogg, Samfunnsansvar

Smart Media har signert sponsoravtale med Levanger Håndballklubb for sesongen 2013-2014.

Norge er best i verden i kvinnehåndball. LHK spiller på høyeste nivå (Postenligaen) og har som ambisjon å være stabilt blant de 3-4 beste lagene. Med ny idrettshall (Trønderhallen) og stor publikumsoppslutning (1.420 i snitt forrige sesong) gleder vi oss til å delta på kamper, bidra som sponsor og heie fram LHK jentene.

Bli med oss på kamp

Som gullsponsor har vi 8 billetter til hver kamp. Vi ønsker å invitere med oss kunder og partnere på hjemmekampene, som starter med middag og sosial sammenkomst sammen med de andre sponsorene. Det blir sannsynligvis konkurranser som annonseres via Facebook, men ta gjerne kontakt med Alexander (alexander@smartmedia.no) hvis du er veldig interessert i å være med.

Naturlig samarbeid

Smart Media er Nord-Trøndelags største leverandør av nettsider, og har som ambisjon om å bli ledende på WordPress i Norge. Vi ser det derfor som naturlig at vi er med som sponsor for de som spiller lagidrett på aller høyeste nivå. Vi håper at sponsortilværelsen gir oss inspirasjon og motivasjon til å nå målene vi har satt oss, og at vi kan lære av hverandre.

Vi gleder oss til sesongstart 4. september. Les mer og bestill billetter på lhk.no.