Nettsider for lag & foreninger

Kategori: Blogg, Tjenester

Tagger: ,

Smart Media har inngått samarbeid med Jensen Media om levering av nettsider for lag & foreninger. Jensen Media har tidligere levert nettsider tilpasset idrettslag og andre lag & foreninger på sin egenutviklede plattform. Sammen kan vi nå tilby Jensen Media sin kompetanse på hva lag & foreninger trenger, sammen med Smart Media sine løsninger bygget på WordPress.

En ny og bedre løsning

Sammen med Jensen Media har vi jobbet med å ta det beste fra den gamle løsningen og kombinere dette med det beste fra WordPress. Brukerne kan nå nyte godt av et system som blir kontinuerlig oppdatert, Jensen Media sin kompetanse, og Smart Media sine løsninger og driftsmiljø.

Hvordan bestille nettside til mitt idrettslag?

Hvis du ønsker å vite mer om denne løsningen finner du mer info på jensenmedia.no. Thore Jensen er kontaktperson og tar gjerne en prat for å finne ut hva dere trenger hjelp til.