Lansering av gemini.no

Kategori: Blogg

Tagger:

I dag ble gemini.no lansert, et veldig morsomt prosjekt som vi har lagt ned mye jobb i.

Vi har jobbet tett med Sintef og NTNU som er eiere av nettstedet. Sammen har vi prøvd å komme fram til smarte løsninger som gjør at nettstedet blir enkelt å oppdatere, fleksibelt og funksjonibelt på både PC, nettbrett og mobil.

Thomas har vært prosjektleder og brukt store deler av tiden sin de siste månedene på dette prosjektet. I dag mottok vi blomster for det arbeidet Thomas og resten av oss har lagt ned i nettsiden. Vi setter stor pris på å bli valgt som leverandør, og er veldig fornøyd med samarbeidet vi har hatt med NTNU og Sintef.

Robotnor

Vi har også levert andre prosjekter for Sintef og NTNU. Besøk gjerne robotnor.no som vi lanserte før jul. Design av Dobbel J Reklamebyrå.