Julebrev

Kategori: Blogg

Året i år har vært veldig spennende, og vi har nådd flere milepæler. Vi har publisert 170 nettsider sammen med våre samarbeidspartnere i 2012, noe vi er veldig godt fornøyd med. Blant nye kunder i 2012 kan vi nevne Sintef, NTNU, Distriktssenteret, Museet Midt, Stiklestad Nasjonale Kultursenter. 

Teamet vårt har blitt noe endret siden forrige årsskifte. Vi har ansatt Erlend Myhr Ribe og Harald Sakshaug i 100% stillinger. I tillegg har Hans Skogvold startet hos oss som lærling og skal være her i to år. I løpet av 2013 håper vi å kunne presentere flere smartinger.

Smart Media er i vekst, og i november fikk vi beviset på det ved at vi ble kåret til Gasellebedrift. Dette gir oss motivasjon til å utvikle oss videre og komme med enda bedre og enda smarte løsninger til våre kunder.

Takk for det gode samarbeidet i 2012, vi gleder oss til mange nye prosjekter i 2013.

Vi ønsker alle våre forbindelser en riktig god jul, og et godt nytt år!

Alexander, Vegard, Thomas, Ola, Erlend, Hans og Harald.