Viderefører samarbeid med Lisa Brøndbo og Sprintdogs.no

Kategori: Blogg, Samfunnsansvar

Tagger:

Vi har vært sponsor til hundekjører Lisa Brøndbo i sprintdogs.no i tre år. Nå viderefører vi samarbeidet i en ny treårsperiode.

Lisa Brøndbo satser hardt som hundekjører sprint. Det siste året  har hun høstet resultater som seier i Drammen Grand Prix, Bærumsløpet, Trysilløpet og Vindelälvsdraget. Sistnevnte er verdens største hundekjørerstafett som går over fire dager i Nord-Sverige. Der kjørte hun for Team Non-Stop Dogwear, et lag sammensatt av utøvere fra fire land. I tillegg tok hun sølv i Ecupløp i Kiruna og 4. plassen i Skandinavisk Mesterskap 2012.

Nå står NM i Hønefoss (20.-21. okt) og EM i Tyskland (3.-4. nov) for døren og Lisa Brøndbo og hundene er igjen klare til å fighte mot noen av verdens beste hundekjørere på barmark.

Fornøyd med ny sponsoravtale

Smart Media er glad for at vi har fått til en ny sponsoravtale. I tillegg til å få tilgang til gratis nettside, domenenavn, webhotell og support støtter vi nå også med et årlig beløp. Dette skal være med å sikre at hun får deltatt i enda flere konkurranser og satse videre på sporten hun er så glad i.

Smart Media ønsker å satse på unge talenter som har stor tro på det de driver med. Lisa er absolutt i denne kategorien. Vi er imponert over det hun gjør, og glad for å kunne være med å støtte henne i veien mot å bli best.

Les mer om Lisa på hennes nettside sprintdogs.no

Lisa Brøndbo etter Olsokrittet i 2012
Etter målgang i Olsokrittet, juli 2012. FOTO: Per Espen Knudsen