Midt-Norges største ledertalent

Kategori: Blogg

Tagger: ,

blogg-ledertalent midt-norge e24_no

e24.no har i dag offentliggjort lista over Midt-Norges største ledertalent. Og på denne lista dukket jeg opp på lista som en av 9 utvalgte. Det setter jeg selvfølgelig veldig stor pris på. Jeg skulle gjerne ha sett at det var flere som fikk en slik oppmerksomhet i Smart Media. Vi har nemlig et team som består av fantastisk dyktige personer som stadig imponerer meg og som jeg er utrolig stolt av.

Det er enkelt å være daglig leder i Smart Media. Jeg har nemlig en administrerende leder som utfyller meg og som i all hovedsak tar seg av daglig drift på kontoret. Det gjør at jeg kan være kreativ og bruke mine egenskaper til å fokusere på å møte kunder, nettverk og videreutvikling av selskapet.

Produksjonsteamet vårt med prosjektledere, designere og utviklere er leveringsdyktige, profesjonelle og hjelpsomme. De finner smarte løsninger for kundene våre og kommer stadig med innspill på hvordan vi kan videreutvikle alle deler av selskapet og våre rutiner.

Samarbeidspartnerne våre gjør at vi er enda mer fleksible, kan tilby ulike uttrykk på design, og har et større fagmiljø som vi bidrar til å løse de oppgavene vi har fått.

I tillegg er vi utrolig heldig (og dyktig) som har bygget opp et nettverk av gode hjelpere, rådgivere og styre rundt selskapet. Dette gjør at vi har mange å diskutere strategier og videreutvikling med. Og vi har store planer for framtiden. Smart Media er fortsatt i en oppbyggingsfase, og jeg gleder meg til hver dag jeg kan gå på jobb.

Alexander

Legg igjen en kommentar

Pass på at du fyller ut alle obligatoriske felter.

Én kommentar

For å legge inn en kommentar benytter du deg av kommentarskjemaet over.

Gunn Tangstad

4. oktober 2012 16:11:46

Kjære Smart-Media Team!
Daglig leder har så rett i sin kommentar ovenfor. Dere er et team som er dyktige, profesjonelle, serviceminded, ryddige, leveringsdyktige, rause og i tillegg har dere humor og glimt i øyet. Det er en fryd å få jobbe med dere, og jeg er en kjempestolt hjelper, samarbeidspartner, kunde og støttespiller.
Det at du, Alexander nå deler den fokus du får, med ditt team, er nettopp en av grunnene til at du blir lagt spesielt merke til. Og jeg vet – at dere alle ville ha gjort det samme.

Godt jobba, jeg gleder meg til å følge dere alle videre:-)

Beundrende hilsen fra,
Gunn