Webredaktørkurs våren 2012

Kategori: Blogg

Vi har gleden av å informere om at Smart Media sammen med Trønder-Avisa arrangerer fire webredaktørkurs i Nord-Trøndelag våren 2012. Foredragsholder er Ørjan Tinnen fra TENK AS i Trondheim. Kursene vil bli gjennomført på følgende steder:

  • Namsos (30.05.12)
  • Steinkjer (06.06.12)
  • Verdal (13.06.12)
  • Stjørdal (20.06.12)

Varighet for kursene er 6 timer, kl. 09.00 – 16.00, inkludert 1 times lunsj.

Innhold i kurset

Deltakerne på kurset får lære om hvordan de kan skrive bedre tekster for eget nettsted. Vi forklarer hva som skiller en webtekst fra en brosjyretekst og viser hvorfor det ikke kan være det samme.

Det vil bli innføring i hvordan tekstene kan føre til bedre rangering i søkemotorer, hvordan man bør tenke for å skrive tekster som leseren forstår og hvordan tekstene bør formateres slik at de blir interessante og lette å lese.

De som driver med salg gjennom nettstedet vil også få nyttige tips til å skrive og formatere tekster som skaper tillit og hjelper kunden til å gjennomføre et kjøp. Vi vil også forklare hvordan man kan skrive på Facebook-sider på en måte som skaper engasjement hos brukerne.

Gjennom hele kurset vil vi vise praktiske eksempler fra bedrifter og organisasjoner som har lyktes. Det legges i stor grad opp til praktisk gjennomgang og det forutsettes at deltakerne stiller med egen datamaskin for å kunne delta i praktiske øvelser.

Deltagere må stille med egen datamaskin med trådløst nettverkskort.

Om Kursholder

Ørjan Tinnen er gründer og daglig leder i webselskapet TENK AS. Han jobber til daglig med webkommunikasjon, og har holdt kurs og foredrag for over 1000 markedsførere og næringslivsledere.

Ørjan har blant annet holdt kurs for NHO, Møre og Romsdal fylkeskommune, Norges Idrettsforbund, Fokus bank og Trondheim kommune.

Påmelding: Påmeldingen er stengt…