Utplassering hos Smart Media

Kategori: Blogg, Samfunnsansvar

Gunn Julie Tinglum

Utplassering på Smart media

En uke som utplasseringselev hos Smart media har gått, og jeg vil påstå at dette var en vel brukt uke. Tross noen litt hektiske dager for bedriften, ble jeg godt tatt imot og fikk oppfølging hele uka.

Min erfaring med webdesign fra før av var ikke noe å skryte av, og dette er heller ikke noe vi har jobbet mye med på skolen. Derfor var jeg nysgjerrig på hvordan en hverdag i en slik bedrift var, og var heldig som fikk komme hit.

I løpet av uken har jeg hatt flere arbeidsoppgaver, blant annet å designe en webside og en app for smarttelefoner/iPad. Underveis lærte jeg mye om design, funksjonalitet og Photoshop som programvare, som jeg garantert får bruk for ved senere anledninger.

Jeg har fått et godt innblikk i webdesign, og hvordan man jobber med design opp mot funksjonalitet og kunder. Både prosessen med utprøving på egenhånd og tilbakemeldinger etterpå om forbedringer har vært til stor nytte, og er noe jeg kan ta med meg videre.

Utplassering i en slik bedrift er virkelig noe jeg kan anbefale for de som ønsker et innblikk i arbeidslivet, og jeg kan med sikkerhet si at jeg har lært mer på en uke i utplassering, enn to på skolebenken.

Takk for en fin og lærerik uke!

Gunn Julie Tinglum