Timberbygg

Kategori: Blogg, Prosjekter

timberbygg-referanse

Vi fikk i oppdrag å lage nettsider for det nystartede snekkerfirmaet Timberbygg. På dette prosjektet ble Turid Forbord valgt som designer, og hun leverte et webdesign med fokus på gode, store bilder av ansatte. Stor skryt til fotografen som har tatt fantastiske bilder.

Funksjonalitet

Nettsiden bruker hovedsaklig standard funksjonalitet i WordPress, i tillegg har vi lagt inn egne maler for presentasjon av ansatte. Det er også lagt til egne felter i adminsystemet slik at det er lett å oppdatere navn, telefonnummer, stilling og e-post for hver enkelt ansatt. Vi har lagt inn mulighetene for å enkelt navigere seg mellom de ulike ansatte, og vi har lagt til visning av bilder når de ønsker å presentere referanser.

Vi ønsker gutta i Timberbygg lykke til, og håper dere blir fornøyd med nettsidene.

Alexander.