Smart Media tar over WOW webdesign

Kategori: Blogg

Bilde-WOW Medialab

Dette er en veldig spennende dag for oss i Smart Media. Vi har tatt over WOW Webdesign på Verdal, og blir en del av WOW Medialab. Vi kommer fortsatt til å ha hovedkontor på Drivhuset på Steinkjer, men vil i tillegg etablere oss med kontorplass på Tindved Kulturhage.

Vi har allerede samarbeid med reklamebyråer i Namsos, Steinkjer, Stjørdal og Trondheim, men vi har vært lite representert på Verdal og Levanger. Dette skal det nå bli en forandring på. Vi tar over eksisterende kunder til WOW webdesign, og er allerede i gang med å gi tilbud til nye kunder i samarbeid med andre aktører i WOW Medialab.

Håper og tror at det kommer mer informasjon i Trønder-Avisa i løpet av de nærmeste dagene. Verdalingen er tidlig ute med en nyhetssak på sine nettsider: SMARTere organisering i medialaben.

Edit: Nå har Trønder-Avisa lagt ut en sak på sine nettsider også: Smart Media tar over WOW webdesign

Personer på bildet

Foran fra venstre: David Todd Watson (WOW Webdesign) og Alexander Kjølstad (Smart Media). Bak fra venstre: Gudrun Ramfjord Rabe (WOW Tekst/Stemmebutikken), Øyvind Malum (WOW Reklame AS), Jorunn Dahling (WOW Reklame AS), Inger Taraldsen (PixMed AS), Brita Karevold (WOW Reklame AS), Asmund Saure Hagen (WOW Reklame AS) og Ralf Nyheim (WOW Film DA).

Ikke med på bildet: Merete Haseth (WOW Foto), Lina Haugen Solstad (WOW Reklame AS) og Torbjørn Solstad (WOW Film DA).