Ny nettside for noahytter.no

Kategori: Blogg, Prosjekter

Tagger:

prosjekter-noahytter

Vi har mange kunder som har vært med oss over lengre tid. Etter hvert som man har vært tilstede på nett en stund ser man at det er fornuftig å gjøre endringer og forbedringer. Det var også tilfellet for NOA Hytter som nå har lansert nye nettsider.

NOA Hytter har brukt vår egen publiseringsløsning Smarte sider tidligere. Etter hvert som behovene har endret seg ble vi enige med kunden om å gå over til WordPress, en publiseringsløsning som nå leveres til alle våre nykunder på web. WordPress er verdens mest brukte publiseringsløsning, og har passert over 50 millioner brukere.

På de nye nettsidene har vi bygget en egen modul for å håndtere innlegging og oppdatering av modellene. Vi har brukt Flickr som utgangspunkt for visning av bilder på nettsiden. Flickr gjør det mulig å vise bildealbum hvor som helst på en nettside, og kan også brukes som intern bildebank.

Vi gleder oss over å ha fått på plass ny nettside for NOA Hytter. Design er levert i samarbeid med Skrythals Reklame.

Besøk gjerne nettsiden på www.noahytter.no.

Trenger du også ny nettside?

Hvis du ønsker å ta en prat om ny nettside, ta gjerne kontakt med Alexander eller Margunn på www.smart-media.no.