Nye ansatte i Smart-Media

Kategori: Blogg

Tagger:

Smart-Media er i en vekstfase og vi utvider derfor med flere nyansettelser.

Margunn Støvik har returnert hjem til Steinkjer etter 10 år utenfor fylkets og landets grenser. Hun har tatt utdanning i Australia og har deretter jobbet i Oslo. Hun har erfaring fra salg i Eniro og har blant annet vært med på å bygge opp en ny avdeling med PPC annonser i Gule Sider. Margunn skal hos oss jobbe med salg og kunderådgivning.

Ola Årbogen har vært hos oss siden mai og blir nå ansatt i 100% stilling som webutvikler. Han har allerede utmerket seg med en egen evne til å finne løsninger på utfordringer og ikke minst imponerer han med å kunne ha oversikt over utallige prosjekter og detaljer samtidig.

Thomas Aune er ferdig med sin to år lange lærlingetid hos oss. Han har utviklet seg stort siden har for første gang møtte opp på en ukes utplassering hos oss for noen år siden. Vi ville ikke miste han etter den første uka, og etter to år på kontoret er han fortsatt like ønsket.

Alexander